Van itt olyan kismami, akinek van cicája a lakásban? A szülés után kidobjátok? Vagy meg lehet osztani egy nagyobb lakást cica és baba között és kizárni a babaszobából? / a cicaszőrre gondolok elsősorban /.
Örülök, hogy örülsz nekem:-)
Mosolyogj sokat, az észt ne osszad, mert amiből kevés van, arra vigyázni kell:-)
Ez ellentmondás volt részedről, nem gondolod?:-D
Ha hülyeségeket írok (szerinted), az nyílván nem észosztogatás.
Következtetés: Lehet, hogy nekem sincs sok, de én legalább tartalékolom, ezért nem látod:-)
Ellentétben veled. Szétszórod, és nehezebb napokra nem marad semmi. Ne pazarold rám, jól jön az még neked, már ha maradt egy kevéske:-)
Dehogy írtál hülyeségeket, végig mondtam milyen okos vagy :-))))Megmentetted az emberiséget a szörnytől! Majdnem széttéptek engem is a macskák :-DDDDDDDDD
Ne következtess azt a te agyacskád már nem bírja el!!
Ne aggódj miattam és az észkapacitásom miatt! Van neked min aggódni a saját fejed tartalma miatt. Vigyázz magadra mert lehet, hogy cisztát kapsz egy vízisiklótól és a hormonjaid meg átmennek egy majomba! Amilyen okos vagy el is hinnéd ha egy olyan ember mondaná akinek a neve előtt ott van a DR felirat!! Úgyhogy drágám, foglalkozz csak a te fejeddel és próbáld azt a sok hasznos dolgot bent tartani! :-DDDDDDD
Azért szeretlek, mert vcáltozatlanul szór
Sz*rok a dr feliratra... ha azt mondanák, hogy a macska nyála halálos, sem azt mondtam, hogy elhinném, de reklámoznám, az biztos, mivel gyűlölöm őket, mint a szart.
Fogd a macskádra, nem tudod beismerni, hogy sötét vagy, mint az éjszaka.
Túl sok figyelmet fordítasz rám, szegény cicusra nem marad elég:-)
Hidd el, van aki törődik velem, neked nem kell, a téves feltételezéseid azt mutatják, elég szar emberismerő vagy xD
Én el vagyok nélküled, arról nem tehetek, hogy fordítva ez nem mondható el, mert már létezni sem tudnál nélkülem, valljuk be:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!