Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismami, akinek...

Van itt olyan kismami, akinek van cicája a lakásban? A szülés után kidobjátok? Vagy meg lehet osztani egy nagyobb lakást cica és baba között és kizárni a babaszobából? / a cicaszőrre gondolok elsősorban /.

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
:-)))))))))
2010. febr. 25. 19:39
 62/89 anonim ***** válasza:
Én aztán nem haragszom senkire, egyszerűen furcsa számomra, hogy ennyire hatással vagyok ráD, ennyire foglalkozOL velem, + levágós, hogy a másik hozzászóló nem független tőled:-)
2010. febr. 25. 20:49
 63/89 anonim ***** válasza:
Ne legyen furcsa, az eszed miatt van! Én nagyon ragaszkodom hozzád, mondhatni, hogy te vagy a kedvencem! Hiszen te olyan levágós vagy:-)) Ezt is , hogy levágtad!! A mosolygós hozászoló sem független tőlem ezt is levágtad már??
2010. febr. 26. 08:37
 64/89 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy örülsz nekem:-)

Mosolyogj sokat, az észt ne osszad, mert amiből kevés van, arra vigyázni kell:-)

2010. febr. 26. 18:04
 65/89 anonim ***** válasza:
Ne is mondd, látom rajtad hova fajulhat ha osztogatjuk! Neked sem maradt semmi!!
2010. febr. 28. 08:51
 66/89 anonim ***** válasza:

Ez ellentmondás volt részedről, nem gondolod?:-D

Ha hülyeségeket írok (szerinted), az nyílván nem észosztogatás.

Következtetés: Lehet, hogy nekem sincs sok, de én legalább tartalékolom, ezért nem látod:-)

Ellentétben veled. Szétszórod, és nehezebb napokra nem marad semmi. Ne pazarold rám, jól jön az még neked, már ha maradt egy kevéske:-)

2010. febr. 28. 13:42
 67/89 anonim ***** válasza:

Dehogy írtál hülyeségeket, végig mondtam milyen okos vagy :-))))Megmentetted az emberiséget a szörnytől! Majdnem széttéptek engem is a macskák :-DDDDDDDDD

Ne következtess azt a te agyacskád már nem bírja el!!

Ne aggódj miattam és az észkapacitásom miatt! Van neked min aggódni a saját fejed tartalma miatt. Vigyázz magadra mert lehet, hogy cisztát kapsz egy vízisiklótól és a hormonjaid meg átmennek egy majomba! Amilyen okos vagy el is hinnéd ha egy olyan ember mondaná akinek a neve előtt ott van a DR felirat!! Úgyhogy drágám, foglalkozz csak a te fejeddel és próbáld azt a sok hasznos dolgot bent tartani! :-DDDDDDD

Azért szeretlek, mert vcáltozatlanul szór

2010. márc. 1. 07:37
 68/89 anonim ***** válasza:
Szórakoztatsz! Bocs de rálépett a macskám a billentyűzetre de nyugi, hívtam már a köjált,a katasztrófaelhárítást és a vadbefogókat! Most pedig elmegyek és megnézem nem kaptam e ettől cisztát :-DDDDD
2010. márc. 1. 07:39
 69/89 anonim ***** válasza:

Sz*rok a dr feliratra... ha azt mondanák, hogy a macska nyála halálos, sem azt mondtam, hogy elhinném, de reklámoznám, az biztos, mivel gyűlölöm őket, mint a szart.

Fogd a macskádra, nem tudod beismerni, hogy sötét vagy, mint az éjszaka.

Túl sok figyelmet fordítasz rám, szegény cicusra nem marad elég:-)

Hidd el, van aki törődik velem, neked nem kell, a téves feltételezéseid azt mutatják, elég szar emberismerő vagy xD

Én el vagyok nélküled, arról nem tehetek, hogy fordítva ez nem mondható el, mert már létezni sem tudnál nélkülem, valljuk be:-P

2010. márc. 1. 18:24
 70/89 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy van aki törődik veled ma is ő adta rád a kényszerzubbonyt!! Üdvözlöm az ápolóid!!Azért a te állapotodba nem kéne szarni a Dr feliratra :-)). Látom a reggeli gyógyszereidet nem is vetted be :-))))))))Kicsit feszült vagy!!
2010. márc. 2. 08:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!