Van itt olyan kismami, akinek van cicája a lakásban? A szülés után kidobjátok? Vagy meg lehet osztani egy nagyobb lakást cica és baba között és kizárni a babaszobából? / a cicaszőrre gondolok elsősorban /.
Ez a 4. hsz-om, szóval sokat még nem értékelhettek, és addig 0...
Egyébként ki mondta, hogy megette?
Szétszedte, azt írták, nem azt, hogy megette.
(És én csak olvastam, szerencsére nem láttam ilyet.)
Egy kisbaba kicsi, és védekezni se tud a rohadt dögje ellen...
Úgy látszik, féltékenységről még nem hallottál.
Ha te felnőtt létedre nem tudod megvédeni magad egy szutyok macskával szemben, hát sajnállak, de amúgy is.
Ha az enyémre ugrana rá (bár vagyok annyira elővigyázatos, hogy ilyenre nem adok lehetőséget, mert nem viszem olyan helyre), addig élne a bolhafészek, az biztos.
És már mások is leírták, de megteszem én is: Akár egész nap porszívózatsz, a macskaszőr akkor is száll a levegőben, meg mindenhol, és a szagot sem tudod eltüntetni.
Lehet, hogy egy felnőtt embert nem zavar, de egy újszülöttnek még NINCS immunrendszere, és szegény nem választhatja meg, hogy hova születik.
"Egy kisbaba kicsi, és védekezni se tud a rohadt dögje ellen...
Úgy látszik, féltékenységről még nem hallottál.
Ha te felnőtt létedre nem tudod megvédeni magad egy szutyok macskával szemben, hát sajnállak, de amúgy is"
Kit sajnálsz te szerencsétlen! Az előttem válaszolónak teljesen igaza van de én még hozzá tenném, hogy a rohadt dög és a szutyok az te vagy! Az ilyen emberek hiányos intelligenciája miatt vannak az állatkínzások! Szétszedte a gyereket a macska!? És hogy szedte szét? Te tudod mit beszélsz? Teljesen kész vagyok az ekkora barmoktól mint te!
Hajtsátok még ezt a "megette a macska" dumát...
Nem tudom, ezt honnan olvastátok ki.
De a különbség csak annyi, hogy nem én kezdtem el személyeskedni, meg sértegetni a másikat, úgyhogy le lehet rólam szakadni.
És nem vagyok állatkínzó, rovarokon kívűl még semmilyen állatot nem bántottam, és nem is tudnék, egyszerűen nem való a lakásba, főleg újszülött mellé nem, de a csökött agyatokkal nem tudjátok felfogni, amit írtam, előfordul.
Aludjatok egy ágyban a macskátokkal, engem az se zavar, ha egy tányérból esztek velük, saját dolgotok, de attól még más undorítónak találja...
(És mégegyszer: NEM magamtól írtam azt, hogy szétszedte, hanem én is itt olvastam, nem hiszem, hogy hazudott volna, aki írta. De a "megette" nem tudom, kinek az üres fejében született meg, gratulálok neki!)
"A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!"
"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre!"
Senki nem mondta, hogy tőlem kér segítséget!
Amit írtam, az arra szólt, hogy van különbség egy felnőtt ember és egy újszülött között, vagyis attól, hogy őt nem tudja megtámadni a macska, attól még a babát igen, mivel ő védtelen, és semmit nem tud csinálni.
Csak vannak ilyen szerencsétlenek, akik nem tudnak olvasni a sorok között, vagy csak egyszerűen nem jut el hozzájuk a dolog.
Ez már nem az én felelősségem, nem én írtam félreérthetően, ki lett forgatva;-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!