Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki mostanában tesztelt pozitívat?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?
2013. okt. 17. 19:50
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/141 anonim ***** válasza:
Minden rendben van Tündi. 4d-re mi is kb. a 24.hét körül megyünk majd. Nálunk László Zalán lesz a neve babánknak, László az apja után,de Zalánnak szólítjuk,már most:) Mi itt Pécsett a Babyshop-ban vásároljuk a zöme dolgokat, a babakocsit úgy rendeltük, Giraffe club beige színű, multifunkciós, most akciósan 90 000 forint. Benne van a mózeskosár, babahordozó,olyan,amit kocsiban is lehet 13 hónapos korig használni, praktikus minden eleme, ja és táska a tartozék még,a végén amikor már nagyobb sportkocsivá átalakítható. a kiságy és a pelenkázó komód épp tegnap érkezett,szintén most lehetett akciósan megrendelni. Tömör fenyő, a kiságy végén zárt típusu és két kis mackó öleli egymást. az apróbb dolgokat,mint bodyk,ágynemű,stb.később tavasszal vesszük meg. Miután mi "lányos" család vagyunk,így nagyon nem volt honnan örökölni, persze néhány fiús baráttól kaptunk ruhákat,de azok már nagyobbacskákra valók,meg hát babaként én azért az újakhoz ragaszkodom.Pocak mennyire látszik Nektek? Nálam elég egyértelmű:)
2014. jan. 24. 06:22
 82/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Tegnap voltam a genetikai ultrahangon,minden rendben van a kisöcsivel. :-) Szépen fejlődik,a doki szerint nagy baba,egy héttel idősebb a koránál. Lehet,hogy előbb fogant. Remélem azért nem lesz óriás baba,szeretném simán megszülni. Mert ha nagy lesz,akkor nem engedik,mivel a kislányom császáros volt farfekvés miatt. Majd meglátjuk,persze a legfontosabb,hogy minden rendben legyen. Lassan mi is elkezdjük a fiús ruhák beszerzését.
2014. jan. 24. 13:35
 83/141 anonim ***** válasza:
Hú lányok! Nekem is nagyon megugrott a pocak, olyan kis csúcsos lett. Szerencsére az AFP második felvonása jól sikerült, a terheléses cukrom kiváló lett, azt leszámítva, hogy egy rendkívül kedves, de nagyon ügyetlen nő vette le a vérem háromszor két órám belül. Szegény kis vénáim csodaszép lilás-zöldben pompáznak azóta.:) A vizeletemben viszont megint volt baci, pedig semmi tünetem nincs, kaptam rá antibiotikomot, úgyhogy remélem most már végre ez is rendben lesz. Megvettük Ágostonnak a kis komódját az IKEÁ-ban, meg egy kis zebrás body-nadrág-sapka szettet is beszereztünk a H&M-ben, hogy majd az apukájával együtt tudjon nyár végén szurkolni a Juventusnak. A babakocsi-dolog még folyamatban van, de kinéztem egyet a neten, ami kb. jó lenne, de majd csak tavasszal fogjuk megvásárolni. A munkahelyemen kérdezték, meddig akarok dolgozni, mondtam nekik, ha jól megy, akkor május közepéig, aminek nagyon örültek.Majd mondjuk meglátjuk, mit akar ez a kis tornakirályfi.A héten jelentkezek az intimtorna-tanfolyamra, mert a szülésznőm azt tanácsolta, hogy remek módon tudja erősíteni a medenceizmokat, ami nem utolsó szempont gátvédelmes szülésnél. Veletek mi a helyzet???:)Tündi
2014. jan. 28. 10:45
 84/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Tünde nagyon örülök,hogy minden szuper nálatok. Nem is lehetne másképp. :-) Mi is jól vagyunk,bár a pocaklakóm nem annyira aktív,lehet többet kellene pihennem,ami nem egyszerű egy 16 hónapos eleven kiscsaj mellett. :-) Én mostanában babakocsikat nézegetek. A lányomnak vettünk mikor megszületett egy hrtó szuper,multifunkciós kocsit,amit imádok,de egyrészt málna színű,másrészt,testvérkocsit szeretnék venni,hogy betudjam ültetni a nagyobbat is a kicsi mellé. A nevek terén még nem sikerült döntenünk. Eszti veletek mi újság?
2014. jan. 28. 22:09
 85/141 anonim ***** válasza:
sziasztok!Köszönjük mi is jól vagyunk,tegnap este voltunk a magándokimnál uh-n. Minden rendben, buli ezerrel van odabent:) Február végén vár rám a fránya cukorterhelés, március 4-én megyünk 4 d-re, március 6-án pedig újra a saját dokimhoz este. A babakocsink megérkezett tegnap,hívtak minket telefonon,jövő héten el is megyünk érte:) így a főbb dolgok megvannak,a szoba igazi dekorálását és apróbb dolgok megvételét áprilisra tervezzük. Most sajnos a hideg és lefagyott utak miatt eléggé parázok,kedden is sikerült csúsznom egyet, de szerencsére el nem estem,csak a kezem tettem le a járdára. Itt Pécsett nálunk sok a hó és a hó alatt minden tiszta jégpáncél...:( vigyázzatok magatokra , Eszti
2014. jan. 31. 05:10
 86/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Örülök,hogy mindenkinél minden rendben. Mi is jól vagyunk,tegnap voltunk ultrahangon,most is egy héttel nagyobb volt a koránál,ha így marad változni fog a kiírás dátuma,majd meglátjuk. Jól van a pocaklakó,most már aktívabban mocorog,de még kellemesek a rúgásai. :) Közérzetileg szuperül vagyok,de hát a 2. trimeszterben nem is lehetne másképp. Már egy csomó fiú ruhát beszereztem,inkább csak bodyt,meg rugikat,hiszen nyáron sok mindent úgy sem kell majd ráadni. Furi átállni a rózsaszínről a kékre,de már kezdem megszokni. :) Ha vége lesz a télnek,eladom a nagy babakocsinkat és veszek testvér babakocsit,addig meg használjuk a lányommal a sima sportbabakocsit. Meséljetek még,ha ráértek,hogy vagytok,hogy álltok a készülődéssel ilyesmi. A terheléses cukorra március elején megyek,azon már túl lennék,mert a lányomnál akkor eléggé rosszul lettem. Nem a cukortól,vagy a vérvételtől,hanem attól,hogy órákig nem ehettem. De hát a babáért mindent. :) Szép napot! Ancsa
2014. febr. 8. 12:22
 87/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Mi újság veletek? Hogy vagytok? Mostanában nem írtatok. Hogy vannak a pocaklakók? Mi jól vagyunk,én is jól érzem magam,jelenleg nincs semmi kellemetlen tünetem. Ha van időtök,írjatok majd,érdekel mi van veletek.
2014. febr. 20. 21:24
 88/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Mi is jól vagyunk, jövő héten pénteken megyünk a cukorterheléses vizsgálatra, azt annyira nem várjuk:) de utána március 4-én este 4d-re és 6-án a privát orvosomhoz, azt már nagyon:) Zalán baba igen aktív baba, most már merészen minden oldalról boxzsáknak tekint, ha pedig autóba ülök, akkor a húgyhólyagomat valami játszóeszköznek,talán labdának tekinti, imád rajta ugrabugrálni:) Eszti
2014. febr. 21. 06:07
 89/141 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Mi is klasszul vagyunk főleg ha süt a nap. Ágos Zalánhoz hasonlóan imád húgyhólyaggal focizni.Most kezdtem el a héten az intimtornatanfolyamot, nagyon hasznos. Szorgalmasan gyakorolok minden nap. Vettem két rugdalozót meg egy cuki szürke, vékony kardigánt. A többit majd csak később szerezzük be.Tündi
2014. febr. 21. 13:28
 90/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vagytok? Mi újság veletek? Hogy álltok a baba holmik beszerzésével? Én most voltam a terheléses cukorvizsgálaton,de jó túl lenni rajta. Ultrahangon is voltunk,szépen növekszik a bébim. :-) Rengeteget rugdos,sokszor éjjel is,de jó érzés tudni,hogy jól érzi magát odabent. Meséljetek,ha van időtök,ti mikor mentek dokihoz? Mekkorák most a babáitok? Ancsa
2014. márc. 5. 09:30
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!