Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki mostanában tesztelt pozitívat?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?
2013. okt. 17. 19:50
 111/141 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Már itt vagyunk a célegyenesben!Olyan gyorsan elment ez a kilenc hónap! Én is örülök,hogy nincsen olyan nagy meleg. Így azért sokkal komfortosabban érzem magam. Nekem hullámzik a közérzetem: van mikor a fél lakást rendbeteszem, máskor meg csak fetrengek. A frontok engem meg Ágost azért megviselnek, egy nappal előtte már tudom, hogy drasztikus időjárás-változás lesz. Jóslók sokszor vannak, az nst is mutatja őket, viszont így majdnem élesben tudom gyakorolni a légzést meg a vajúdási pozíciókat. Tündi
2014. jún. 1. 00:00
 112/141 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok! Hogy bírjátok?Izgulok értetek....Tündi
2014. jún. 8. 08:42
 113/141 A kérdező kommentje:
Szia Tündi! Mi még egyben vagyunk,bár nem gondoltam volna,hogy idáig kihúzom. Ez a meleg nem tesz jót nekem,de elbiselem valahogy. A kis Levike nagyon makacs,hogy nem bújik ki,pedig szépen kérem. Kedden megyek dokihoz,ctg-re,kicsit aggódok,hogy mit fog mondani a doki,mert még régebben azt mondta,ha nem indul be magától a 39.hétig,akkor ez is császár lesz,amit nagyon nem szeretnék... Nálatok mi a helyzet? Mindenli egyben van még? Eszti ti is jól vagytok?
2014. jún. 8. 09:39
 114/141 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálhatod meg a természetes szülést?Én értem,hogy az előző császár volt, de pl. a családban van olyan, akinek az első császár volt,a második meg sima, pedig a bébi 4kg feletti volt. Én gyakorlatilag folyamat jóslózok, a hasam leszállt, várom a nyákdugó távozását, és a rendes összehúzódásokat.Tündi
2014. jún. 8. 19:39
 115/141 A kérdező kommentje:
De jó neked,akkor te már közel jársz a szüléshez. Nekem is voltak jóslóim,de az elmúlt pár napban semmi tünetem nincs,pedig egész nap keményedtem idáig. Természetes úton szeretnék szülni,ezt a dokinak is mondtam,azt mondta lehet róla szó,de csak abban az esetben,ha magától indul be,mert az előzetes császár miatt mesterségesen nem avatkozhatnak közbe,se oxi,se burokrepesztés semmivel. Viszont azt mondta,hogy a 40 hét végét nem várja meg,mert attól fél,hogy addigra annyira nyyomni fogja a baba a hegemet,hogy attól fél ne attól repedjen szét. most nem tudom,hogy ennek mennyi lehet a valóság alapja,mindenesetre elszomorít,hogy már csak egy hetem van arra,hogy szülhessek... Pedig nagyon szeretném. De hiába jönnek-mennek a frontok,meg se kottyan a kis Leventének. De még nem adom fel,kipróbálok majd egy két házi praktikát,hátha segít beindítani. Neked is nagyon szurkolok,meg Esztinek is,aztán írjatok majd,ha már történik valami. most már bármikor,bármelyik percben lehet. :)
2014. jún. 8. 21:28
 116/141 A kérdező kommentje:
Hahó csajok! Nagyon eltűntetek,remélem minden oké veletek. Esetleg megszültetek? Írjatok ha tudtok,hogy mi van veletek. Mi még egyben vagyunk,a ma esti hidegfronttól várok csodát,meglátjuk. Szombaton megyek dokihoz,akkor derül ki hogyan tovább.
2014. jún. 12. 09:53
 117/141 anonim ***** válasza:
Mi nagyon érezzük a frontot. Gyakorlatilag tegnap óta szuper kis mensiszerű görcseim vannak. Tartanak általában két-három órán keresztül és elmúlnak. Tegnap voltunk a kórházban, mert a szülésznő kíváncsi volt a szívhangra. Addigra persze lecsillapodott az egész. Az nst mutatott némi fájást,de hazaküldtek. A méhszájam viszont már egy ujjnyira nyitva volt. Az éjjel ugyanezt a történetet játszottuk, csak erősebb fájásokkal, de két óra elteltével ismét abbamaradt. Hajnalban egy órán keresztül tartott ez a produkció. Aztán megint semmi. Majd délelőtt kilenctől délig megint. Most zuhany után hagytuk félbe a dolgot. Most aludtam egy húsz percet, de már érzem, hogy megint kezdődik. Hasmenésem már két napja van. Én csak azt szeretném ha végre rendszereződne az összehúzódás mondjuk úgy nyolc percre és mehetnénk végre szülni még a vb előtt. Írjatok, ha megvannak a skacok. Tündi
2014. jún. 12. 12:45
 118/141 A kérdező kommentje:

Én is a frontban bízok,de nálam még semmi változás. :-(

Drukkolok neked nagyon,hogy beinduljanak rendszeresen a fájások és szülés legyen belőle.

Eszti nem jelentkezett,remélem minden rendben van vele és csak azért nem ír,mert megszült. Eszti,ha olvasod,írj majd ha tudsz.

2014. jún. 12. 21:25
 119/141 anonim ***** válasza:

Meddig várnak a császárral?Mi még egyben vagyunk.Csak a front zavart meg egy kicsit bennünket. Szépen elmúltak a fájások, amint beértünk a szülőszobára.Legközelebb csak két perceseknél megyünk be az tuti.

Tündi

2014. jún. 13. 20:48
 120/141 A kérdező kommentje:

Szerdára írt ki a doki császárra. :-(

Ugyhogy most minden házi praktikát bevetek,hogy beinduljon addig...

2014. jún. 13. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!