Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki mostanában tesztelt pozitívat?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?
2013. okt. 17. 19:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Hogy vagytok? Eszti,ha lesz egy kis időd írj majd,hogy mi volt tegnap a 12.heti ultrahangon. Mi holnap megyünk rá,meg a Down-kór szűrésre is. Majd én is megírom mi volt. Kiváncsi vagyok a babámra már több,mint két hete nem láttam ultrahangon,remélem jól van odabent.
2013. dec. 5. 11:17
 52/141 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Drukkolok nektek! Mi csak december 17-én megyünk...Csináltattok valamilyen tesztet?Én is már vagy 2 hete nem láttam, és nagyon kíváncsi vagyok már rá. Most a munkahelyemen épp karácsonyi hajtás van, de már csak 15 nap és lemegy a roham legnagyobb része.Nagyon várom már...Tündi
2013. dec. 5. 15:22
 53/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Tegnap megvolt a 12.heti uh. Minden rendben, ülőmagasság: 50 mm:) tehát már 5 cm fejtetőtől popsiig. az orvos alig tudta bemérni,mert járt a kezecskéje, nagyon édes volt. Tarkóredő is jó lett: 1,4mm. Utána kellett mennünk genetikai tanácsadásra, itt elolvastatták az amniocentézisről a formanyomtatványt, de mi nem vállaltuk. az uh. jó lett, az integrált vérvétel mellett döntöttünk, ez itt nálunk 20 000 forint Pécsett a szülészeten. ha valaki csak a kombináltat kéri, az 9900, a legdrágább a legújabb a Nifty teszt, ennek ára potom 200 000 forint. Január 2-án kell mennem a 16.hetes vérvételre, és január 21-én a 18.heti genetikai uh-ra. addig nem is látjuk a mi életkénket, az még 6 hét, nagyon messze van...a pocakom nekem már látszik rendesen, esély a rendes régi nacik felhúzására már nincs. így terhesnacit viselek. Nálatok mi újság, hogy vagytok? Közérzet? mi ma megyünk este ötre a privát dokimhoz megbeszélni dolgokat.
2013. dec. 5. 15:37
 54/141 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök Eszti,hogy ilyen jók lettek az eredmények. :-) Tündi neked meg kitartást az év végi hajtáshoz. Én jól vagyok,közérzetileg is egyre jobban,már nincs hányinger szerencsére. Izgulok a holnap miatt,persze tudom,hogy minden rendben odabent,de azért izgulok. Nálunk Pesten 9ezer a kombinált teszt,én azt csináltatom meg,a kislányomnál is azt csináltattam. Holnap a vizsgálat után visszük Bogimat mikulási ünnepségre,de utána majd megírom,hogy mi volt.
2013. dec. 5. 19:03
 55/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! gyors helyzetjelentek. ma voltunk a magánklinikán a választott orvosunknál, minden rendben, a két lábacska között egyértelműen felbukkant egy kukac:)
2013. dec. 5. 19:34
 56/141 A kérdező kommentje:
Jaj,de jó! Gratulálok! :-) De jó,hogy ti már tudjátok ki lapul a pocakban. Nálunk még kindertojás van. :-D
2013. dec. 5. 21:45
 57/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Na megvolt az ultrahang,minden rendben. :-) Aktívan mozgott a bébi,ülőmagassága 50mm,a tarkóredő 1,6mm,a bpd pedig 22mm. Nagyon szuper. Ilyenkor úgy megnyugszom,mikor látom és tudom,hogy minden rendben. A kislányom olyan bűvölten nézte a monitort,mikor a férjem mutatta neki,hogy ott a kistesó. Kiváncsi lennék,hogy tényleg tudja-e miről van szó 14 hónaposan. Legközelebb majd az Afp-re kell menni,az még négy hét,hosszúnak tűnik,pedig hamar elfog telni. Hátha addigra már nem lesz szégyenlős és megtudjuk a nemét. :-)
2013. dec. 6. 15:05
 58/141 A kérdező kommentje:

Ezt már szerettem volna belinkelni nektek,az első terhességemnél is ezt olvastam minden héten és most is olyan jó olvasni és tudni,hogy mi zajlik odabent.

[link]

2013. dec. 6. 15:10
 59/141 anonim ***** válasza:
De jó ilyen klassz híreket olvasni!Gratula a kisfiúhoz és a kis kindertojáshoz! Én is már alig várom, hogy láthassam a babánkat, de az még 1,5 hét...Tündi
2013. dec. 6. 19:46
 60/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Jó lett a kombinált teszt eredménye,nagyon örülök neki! :) Viszont most a fogammal szívok,begyulladt és gyökérkezelni kell,ma is kellett volna mennem,de beteg lett a dokinő. Nálatok mizu? Hogy vagytok?
2013. dec. 12. 12:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!