Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki mostanában tesztelt pozitívat?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?
2013. okt. 17. 19:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Én a héten voltam az Afp-n és ultrahangon,még az Afp eredményére várok,de tuti minden rendben lesz. Az ultrahang alapján szépen fejlődik,és még nem mondta biztosra a doki,de úgy néz ki,hogy fiúnk lesz. :-)
2014. jan. 11. 17:51
 72/141 anonim ***** válasza:
szia! de jó:) nekünk megjött az integrált teszt eredménye, szintén jó lett és az afp is:)Eszti
2014. jan. 12. 06:21
 73/141 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Örülök, hogy mindenki szépen gömbölyödik, és az eredmények is jók.Voltunk a héten ultrahangon és szépen fejlődik a kisbabánk. Már mocorog, egyik éjjel arra ébredtem, hogy szabályosan reng a pocakom. Az orvos azt mondta, úgy néz ki kisfiúnk lesz. Holnap reggel lesz az AFP-s vérvétel. Nektek lesz fogadott orvosotok/szülésznőtök?Már vettetek valamit a picinek?Pusz!Tündi
2014. jan. 16. 12:28
 74/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Lányok,akkor a jelek szerint mindhármunknak kukacos lesz?:) mi tegnap voltunk függönyt nézni, amit meg is rendeltünk,nagyon édes,kis bárányok vannak fehér alapon, és sárga narancs színben napocska, hold, szóval rögtön beleszerettünk:) nézegettünk már babakocsikat, igazából megvan amilyet szeretnénk, és a kiságyakat,matracokat. februárban még1x teszünk egy körutat és ahogy tavaszodik veszegetünk dolgokat. Közben dekorálom majd a szobát:) nekem is rezeg már a pocak,másképp nem tudom írni,kétszer éreztem már úgy,hogy nem csak akkor mikor a kezem is ráteszem a pocakra,amúgy késő délután aktív általában, pl. tegnap is buli lehetett ott bent,egyértelműen éreztük a kézrátételből:) Jövő hét lesz mozgalmas, hétfő védőnő,kedd háziorvos,és szülészet, genetikai uh. és tanácsadás. Utána 30-án megyünk a da vinci klinikára a fogadott orvosomhoz este. Közérzetileg hogy vagytok? Eszti
2014. jan. 17. 05:43
 75/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! De jó,hogy mindannyiunknak kukacos babája lesz. :-D Mi holnap megyünk 4D-re,ha ott is megerősítik,hogy fiú lesz,akkor kezdek el fiús dolgokat beszerezni,mert ugye nekem szinte minden lányos,a Bogi után. Bár az alap dolgokat nem kell változtatni (kiságy,hordozó stb.) Inkább a ruhákat,mert csak nem rakhatom csupa rózsaszín ruhába. :) Közérzetileg nagyon jól vagyok,a cicijeim feszülnek nagyon,meg az alvás nehézkes,mert hason szeretek aludni,de úgy már kényelmetlen. Jövőhéten megyek a genetikai ultrahangra. Hihetetlen,hogy repül az idő. Nemrég tudtuk meg,hogy babát várunk és lassan már félidősek leszünk. :) Nekem van fogadott dokim,ahhoz járok,akivel az elsőnél is. Sajna a kislányom császáros volt,mert faros volt,de most bízom a sima szülésben,aztán meglátjuk,a lényeg,hogy egészséges legyen. :)
2014. jan. 17. 12:13
 76/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Ma voltunk 18+5 naposan a kötelező újabb genetikai uh-n, és tanácsadáson. Minden rendben velünk, a babánk csodálatosan fejlődik, minden eredményünk jó lett, és ma újra fütyköst villantott,tehát már 100% , hogy kisfiú:) bukfencezett,hasrafordult,izgett mozgott,és most esténként egyre jobban beindul,akkor érzem leginkább:) csuda édes:) veletek mi újság? Eszti
2014. jan. 21. 16:32
 77/141 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma hívtak az Afp miatt. Alacsony lett 0,65, ezért visszatapsoltak bennünket egy következő vérvételre. Az orvosom azt mondta, egy másodpercig se izguljak ezen, mert a kombinált teszt nagyon jó lett, és a baba szépen fejlődik. A vércukrom viszont ingadozik, ami okozhat ilyen jellegű eltérést. Amúgy a kis bébi szépen mocorog. Nagyon szereti, ha a Süsüből énekelek neki.:)Tündi
2014. jan. 21. 22:51
 78/141 anonim ***** válasza:
szia Tündi! állítólag az afp már elavult, van külföldön ahol nem is nézik. ha a kombinált jó lett és az uh is az, nincs mitől tartani. írj majd mindenképp, drukkolok, de rendben lesz minden! Mi tegnap voltunk újabb genetikai uh-n és tanácsadáson, minden eredményünk tökéletes lett:) és egyértelmű fütyköst villantottunk:) ja és becsült súlyunk is van már 223 gramm:) az én drágám a Vuk-ra lendül be, szereti ha azt éneklem neki:)
2014. jan. 22. 04:57
 79/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Örülök,hogy mindenkinél minden oké. Tündi egy percig se aggódj az Afp miatt szerintem se,minden más jó lett,tuti nincs semmi gond. Mi szombaton voltunk 4D-n,tuti,hogy fiú lesz. :-) Minden oké volt,bár nagyon szégyenlős. 235g-nak becsülték és 18cm-nek. Holnap megyek a dokimhoz a genetikai ultrahangra. Szóval lassan ideje lesz a lányos ruhákat fiúsra váltanom. Neveken gondolkodtatok már? A páromnak a Kristóf tetszik,nekem meg a Levente. Még dűlőre kell jutnunk. :-)
2014. jan. 22. 20:22
 80/141 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nem izgulunk miatta egy percig sem! Ma kezembe vettem az eredményt, és a védőnő rosszat mondott, nem 0,65 lett a mom, hanem 0,69!Egy századdal kevesebb. És ismételni kellett, mert protokoll.Mindegy. GRR! Azért kihagytam volna az sztk-s kismama vs. nyugdíjas küzdelmet a kartonzó előtt. 4d-re majd mi is szeretnénk menni, de majd csak úgy 24. hét körül. Nekünk ha továbbra is kukacos marad, akkor Ágoston lesz. Ti milyen babakocsit vesztek? Tündi
2014. jan. 23. 15:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!