Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki mostanában tesztelt pozitívat?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?
2013. okt. 17. 19:50
 101/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Örülök,hogy írtál te is Tündi. mi tegnap voltunk uh-n a privát dokimnál és délelőtt a diabetológián. szerencsére mindenhol minden ok, így nem kell befeküdnöm, sőt a kisfiúnk már koponyavégű fekvésben van, korábban hol haránt,hol farfekvésben volt, ezért ha minden ilyen szépen halad,akkor természetes úton születhet meg. a méhszáj szép zárt, a ményak sincs rövidülve, a dokim szerint kb. 38.hétre megszületik Zalán. a héten vagyunk 34 hetesek :-) nagyon izgága a mi életkénk is, de az éjszakák tök nyugisak a pocakban, este tíz után lefekszem, ő is elalszik mint én, és reggelig teljesen nyugalom van, ma délelőtt fél kilenckor kezdte a dörömbölést odabent, tehát addig pihengetett :-) Nálunk minden kész, a szoba és a kis cuccai is, elkészítve , kimosva, kivasalva, ha bármi lenne és előbb érkezne. szerencsére nagyon jól vagyok, se vizesedés, se görcsök - még magnéziumot sem kellett szednem és nem is kell - mindössze 4 kilót híztam. szép napot Nektek! Eszti
2014. máj. 6. 15:01
 102/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Örülök,hogy mindenkivel minden rendben. :-) Én tegnap voltam dokinál,szép nagy már a babucink,a kis Levi babánk. Kb 2200g a súlya. Én úgy érzem előbb megfog születni,ezt a hónapot még jó lenne kihúzni,aztán had jöjjön. Kérdeztem a dokit ismét a lehetőségeimről,ő igazán a császárt ajánlja a hegszétvállás miatt,de ha magától beindul és szépen tágulok,akkor mehet simán a szülés. Szóval ez még nem lefutott kör.. De remélem a legjobbakat,persze ő a doki és ha azt fogja mondani,hogy császár,akkor nem fogok vitatkozni,egy pillanatra sem kockáztatnám egyikünk életét sem. Csak jó lenne átélni a szülést. A császártól kicsit tartok,pont azért,mert tudom mire számíthatok. Pedig minden rendben zajlott,de mégis parázok tőle. Arról nem beszélve,hogy utána két gyereket kell ellátnom 20cm-es vágással a hasamon. Hát meglátjuk,minden esetre igyekszem pozitívan hozzáállni a dologhoz és a lényeget nézni,hogy mind ketten egészségesen jöjjünk haza majd a kórházból.
2014. máj. 7. 12:12
 103/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Hogy vagytok? Én jól vagyok,bár sajna elkezdtem vizesedni. Kiváncsi vagyok még mennyi időt tölt bent a kis Levente. Holnap kezdem a 36.hetet. Remélem 3 héten belül kibújik a drága,szeretném elkerülni az újabb császárt.
2014. máj. 19. 16:22
 104/141 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok!Meg kell mondani a kis Levinek, hogy bújjon ki előbb.:) Mi jól vagyunk. A jóslók is megjelentek a frontok hatására a hétvégén. A vizesedés szerencsére csak estére jön egy picit.Tündi
2014. máj. 19. 22:55
 105/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Hát lányok, nagyon közeleg mindhármunknak a kisfiaink születése :-) Mi csütörtökön töltjük a 36.hetet, holnap megyek vérvételre, kenetvételre, és ultrahangra. Jóslók nálam is megjelentek és előtejem is lett. amúgy viszont semmi nincs, vizesedés sem, és a cukor is hála rendben. szóval meglátjuk holnap mit mond a doki. a méhlepény még csak nem is meszesedik, pedig cukrosoknál előbb szokott. szóval jól vagyunk, de az orvosom szerint 38.hétnél tovább nem húzzuk, húzhatjuk, mert első a baba és az én egészségem, és nem szeretne kockáztatni. és itt elsősorban a terhességi diabetesz végett gondolja. Kitartás mindhármunknak és írjatok bármi van! Üdv. Eszti
2014. máj. 20. 07:38
 106/141 A kérdező kommentje:
Ma elkezdtem inni a málnalevél teát,holnaptól a palástfű teát is elkezdem. Remélem segít matd. Eszti a te esetedben mit jelent,hogy a 38.hétnél nem húzhatod tovább? Megindítják a szülést vagy császárod lesz? Kívánom,hogy mindannyiunknak sima és zökkenő mentes szülése legyen.
2014. máj. 20. 17:48
 107/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Ma voltunk uh-n, vérvételen, kenetvételen. Minden ok, méhszáj zárt, picit már kúposodik, méhlepény is teljesen rendben hála az égnek. már szépen beilleszkedett és maradt is koponyavégű fekvésben Zalán :-) azért írtam , hogy 38 hetesen nem nagyon húzhatom tovább, mert terhességi diabeteszeseknél nem várják meg a 40 hetes sosem, nem kockáztatnak. amúgy viszont annyira jók az eredményeim, hogy nem is utalnak semmi komplikációra, így ha minden így marad, természetes úton születhet meg Zalán, császár sem kell :-)szép napot Nektek, Eszti Ui.: pénteken megyek nst-re.
2014. máj. 21. 10:58
 108/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Hogy vagytok? Engem lassan sűrget az idő. Kedden voltam dokinál,minden jó,babócám elég nagy,nagyobb,mint mikor a lányom született (3 kilós volt). Van elég magzatvíz,a lepény is jó állapotban van,viszont azt mondta a dokim,hogy ha nem indul be magától,akkor a 39. Héten megcsászároz,mert tovább nem mer várni az előző császár miatt. Szóval van kB két hetem,hogy elinduljon a dolog. Remélem most sikerül megúsztam a császárt,ha mégsem,hát ez van. Tervezem megint a homeopátiás koktélt,azzal ártani nem ártól semmit. Aztán vagy használ vagy nem. Hiszen ha még nem akar kibújni én akár fejre is álljatok,akkor se történik semmi. Ti hogy vagytok? Én örülök, hogy nincs most azt a nagy meleg,bár sajna rám a frontok sincsenek hatással. Írjatok,ha van időtök. Szép napot!:-)
2014. máj. 29. 08:08
 109/141 A kérdező kommentje:
Most nézem mennyi szót hibásan írtam le,ezer bocsánat,tegnap jött meg az új telóm,még szoktam kell.
2014. máj. 29. 08:11
 110/141 anonim ***** válasza:
szia! Ugyanígy állunk mint te :-) járunk nst-re, de a jelek szerint Zalán nagyon jól érzi magát odabent, a méhlepény is tökéletes még, szóval várakozunk. az én orvosom sem szeretne nagyon a 38.hétnél tovább várni, az előzmények és terhességi diab. miatt, ami viszont szerencsére teljesen rendben van. a frontok ránk sincsenek hatással, sőt egyszerűen olyan fitt vagyok,hogy az már számomra is meglepő. és a jóslók sem lettek többször, időnként van pár perc, ennyi, de szinte észrevétlenek, az nst-n nem is érzékelték. háááát kíváncsi leszek mi lesz. lehet nem is gondoljuk, vagy számítunk rá, aztán sitty-sutty beindulnak a srácok :-) Vigyázzatok magatokra, szép napot, Eszti
2014. máj. 29. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!