Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki mostanában tesztelt pozitívat?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?
2013. okt. 17. 19:50
 91/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Mi jól vagyunk, tegnap voltunk 4 d-n, annyira édes ,olyan jó volt látni őt :) tiszta apja, kivétel a nózija, az olyan pisze mint az enyém:) mi múlt héten letudtuk a cukorlöttyös terhelést, hát sajnos magas lett a 120 perces, terhességi diabetesem lett. holnap diabetológia és szigorú diéta. két napja mérem itthon diétát tartva a cukrot mérővel, a szerint mindig jók az eredmények mind a főétkezések előtt, mind a főétkezések után másfél órával. Zalán baba egy héttel nagyobb a súlya szerint a koránál, sokat ficánkol amit imádunk:) Hízni mindössze 4 kg.ot híztam, amúgy szerencsére minden problémamentes velünk. Eszti voltam:)
2014. márc. 5. 15:29
 92/141 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Eszti,ez a terhességi cukor!? Amúgy szerintem olyan szempontból előnye van, hogy ezentúl még jobban odafigyelsz a kajálásra, és nem csúszik le hirtelen csak úgy néhány gombóc fagyika, mint nálam. Borzasztó, hogy mennyire odavagyok még mindig az eper fagyiért!A hízás nálam a legfrissebb mérések alapján 3,5 kg, bár tegyük hozzá, hogy néha-néha lecsúszik egy-egy szelet csoki, torta és társai. Viszont rengeteget sétálok, napi szinten legalább 3 km-t, ami kegyetlen jól esik. A derekam sajnos elkezdett fájni, ez megkeseríti néha az éjszakákat, de kb. ennyi. Nemrég elkezdtem az intimtornát. Néha kicsit nehéz az "alsó ajakra", vagyis a végbélnyílás körüli izmokra koncentrálni, mert Ágos teljesen felpörög a társaságtól, és úgy rúg, hogy hullámzik a hasam. A szülésfelkészítőt is elkezdtük legyünk rajta túl alapon, és hétfőn megyek anya-magzat kapcsolatanalízisre, hogy teljesen rá tudjak hangolódni a szülésre. Holnap az arcomról le kell kapni egy anyajegyet, mert begyulladt az alatta lévő szőrtüsző. Három napig csak pépes kaja lesz nuku beszéddel. A bébicuccokkal kb. sehogy sem állunk. Jó, van egy komódunk, meg pár rugdalózó, egy csomag body, és két kis ruhaszett. A babakocsit majd most akarjuk valamikor megvenni, kiságyat kapunk. A kis ágyneműjét anyukám varrja majd meg, úgyhogy most anyagokat vadászok, de alig találok olyat, ami szép is, kicsit fiús is, és színben nagyjából illik a szobánkhoz. Orvoshoz a jövőhéten megyünk. 4d-re meg egy hónap múlva. Hogy viselitek a frontokat? Szerintetek amúgy hol lehet találni nem kék színű fiús ruhákat?Tündi
2014. márc. 6. 11:50
 93/141 anonim ***** válasza:
szia Tündi! ebben a terhességi cukorban az a legérdekesebb,hogy terhesség előtt sem, most amióta pedig Zalán baba a pocakban van még inkább no édesség...se csoki,se fagyi, se jégkrém, gyümölcsből csak alma és körte, barna kenyér és sovány húsok, zöldségek, nos ezért is volt számomra döbbenet,hogy mégis ilyen eredmény jött ki. amúgy itthon is kell mérnem minden főétkezés előtt és az után másfél órával, de mindig jók az értékek,sőt inkább alacsonyabb a cukor, tehát kevés a szénhidrát bevitel amit jelenleg kiszabtak, 180 ch diéta. amúgy én is sokat járok kelek, gyalog megyek mindenhova, plussz a napi két emelet lépcsőzés sokszor. de élvezem,pláne,hogy már szép az idő. Nekem szerencsére sem a hasam sem a derekam nem fáj, sőt egyáltalán semmi bajom , és a pocak ami egyedül nő. Én jövő hónapban kezdek neki a babarucik és egyéb kiegészítők vásárlásának, nagyon rohannak a napok:) itt nálunk van több bababolt, ott szerencsére vannak igazi fiús rucik, a baby shopban fogom szerintem kezdeni a mustrát:) Eszti
2014. márc. 6. 19:19
 94/141 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Eszti,tudom macerás a méricskélés meg a ch számolás,de a lényeg,hogy minden rendben legyen. Sajna a terhességi cukor nem azon múlik,hogy mennyi cukros dolgot eszel. De a jó hír,hogy aszülés után elmúlik. Nekem a héten lesz meg az eredménye a cukorterheléswnek. Nekem jelenleg nincs negatí v tünetem,jól érzem magam,egyedül az esti fáradtság,amire a kislányom rátesz egy lapáttajal,mostanában valamiért nagyon rosszul alszik,sokszor felébred éjjel,na meg a kistesó is éjjel discozik a pocakomban. :-) Tündi nálunk vannak nagyon jó bababizományi meg hasonló üzletek,ahol lehet kapni fiús ruhákat,de a neten is érdemes körbenézni,sok jó dolgot árulnak,én nem vettem mindenből újat. Drága is,és meglátjátok majd,milyen hamar kinövik a fiaink. :-) Majd írjatok mi újság veletek.

Ancsa

2014. márc. 11. 22:01
 95/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Hogy vagytok? Mi újság? Hogy vannak a pocaklakók? Hogy álltok a baba cuccok beszerzésével? Mi jól vagyunk,ezektől a frontoktól kissé fáj a fejem,amugy semmi bajom,pocaklakóm is jól van,sokat mocorog. Jövő héten megyek ultrahangra,kiváncsi vagyok mennyit nőtt a bébi. :-)
2014. márc. 27. 21:24
 96/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Mi jól vagyunk, mondhatom kicsattanó a formám ! a cukrom szerencsével még diétával tartható és remélem így is marad. Zalán baba sokat mozog, sőt szó szerint olykor oly hatalmas rúgásokat kapok,hogy csak na, de imádjuk Őt nagyon-nagyon! a héten töltöttük a 28.hetet, április 10-én kell mennem a dokimhoz pont a 30.héten ultrahangra, tehát még két hét. Áprilisban tervezzük a még hátralévő dolgok beszerzését, és az intenzív babaszobadekorációzást. repül az idő lányok, hamarosan megszületnek a fiaink! amúgy már elég rendes kis ritmusa van a kisfiúnknak, hajnal fél hatkor ébred,ahogy én, onnantól reggeli utánig, olykor délelőttig mocorog, majd gondolom pihen,alszik, ebéd után kettő fele újra indul a buli, ez tart kisebb pihenőkkel estig, és este tíztől ahogy én lefekszem ő is elpilled, és éjszaka nagyon jókat alszunk, még akkor sem ébred fel, ha mondjuk én kimegyek valamiért pl. inni, wc-re. remélem ezt az éjszakai nyugis korszakát kint is beváltja..Eszti
2014. márc. 28. 13:48
 97/141 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi is jól vagyunk. Ágoska is sokat mozog, szinte egész nap fickándozik a pocakban. Mi lassan megvesszük a babakocsit, a pelenkázót, a kádat meg a pihenőszéket, csak menjenek le már a választások.A ruhavásárlással jól állunk: már csak pár bodyt meg zoknit kell beszerezni. A kórházi hálóingek, a hálós bugyi és a szoptatós melltartó már a fiókban. Pont ma szembesültem vele, hogy már csak bő egy hónapot dolgozok. Nagyon gyorsan megy az idő!Tündi
2014. márc. 31. 14:18
 98/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Hogy vagytok? Mostanában senki nem írt magáról,remélem minden rendben veletek. Mi jól vagyunk,kedden megyek ultrahangra,vérvételre. A pocakom hatalmasat nőtt az elmúlt időkben,már most akkor,mint a lányomnál volt szülésnél. Egyedül a fekvés,alvás nehéz,mert sehogy sem kényelmes a nagy pocaktól. Tüneteim nincsenek szerencsére,a vérnyomásom is rendben van,egyedül keményedések vannak,ha front van,vagy keveset pihenek. Nagyon megy az idő,már tényleg nincs sok hátra,remélem sikerül simán megszülnöm. Majd írjatok,ha ráértek,érdekel mi van veletek. Szép napot! :-)
2014. máj. 3. 09:49
 99/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Mi is jól vagyunk, lassan betöltjük a 34.hetet :-) Én holnap megyek a terhességi diabetológiára vérvételre,délután pedig a dokimhoz uh-ra. a kisfiúnk igazi örökmozgó, viszont hol harántban,hol farfekvésben van, ami biztos bárhogy is lesz,hogy császármetszéssel segíti az orvosom a világra. a terhességi diabetesz végett (pedig már extrém módra felemelték a kajaadagom)nem híztam, a 4 kiló plussz maradt, mindent elvesz Zalán,ő nő,én nem hízok,de talán ezért is van,hogy igen aktív vagyok,semmi nem fáj, nem vizesedem,vérnyomás is rendben. Mi be leszünk fektetve úgy néz ki a jövő héten,hogy szem előtt legyek - nst,flowmetria - és cél a 38.hétig bent tartani a kisfiúnkat. Kitartás lányok, hamarosan karjainkban tarthatjuk a kisfiainkat! üdv. Eszti
2014. máj. 4. 06:15
 100/141 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok!Örülök, hogy ti is szépen gömbölyödtök.Eszti hogyhogy be kell feküdnöd?Ágostonka is nagyon aktív.Sokat rugdos, meg ki-ki nyomkodja a kis testrészeit.Épp egy mini lakásfelújítás kellős közepén vagyunk. Még hátravan az erkély lapozása, egy nyílászárócsere plusz egy radiátorcsere. A bébisarkot csak ezután rendezzük be. Még két hetet dolgozom aztán elmegyek tgyásra. Öt kiló plusznál tartok pedig újabban rászoktam a délutáni cukrászdázásra.Puszi!Tündi
2014. máj. 4. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!