Van itt olyan anyuka, aki mostanában tesztelt pozitívat?
Figyelt kérdés
Hogy vagytok?2013. okt. 17. 19:50
61/141 anonim válasza:
szia! mi jól vagyunk, ma kezdtük a 13.hetet. mivel mi a drágább integrált tesztet kértük, annak csak a január 2.-át követő 16 hetes afp összegzésével együtt január 21-re lesz meg az eredménye. de hát rendben lesz minden ahogy eddig is:) Hú a fog az kényes dolog,én is voltam, mert letört egy, pótolták, múlt héten picit begyulladt az ínyem,lüktetett, Corsodyllal öblögettem, ecseteltem, most már jobb. azért majd jövő év elején megint elmegyek a fogdokimhoz,pillantson rá a fogaimra, ha van javítani való,akkor előzzük meg a bajt. amúgy jól vagyunk, most már eszegetem rendesen, és sláger a kakaós nápolyi jelenleg és alma minden mennyiségben. fura egy ízlés és párosítás, savanyút az édessel, de ha ezt kívánja a pöttöm manó odabent:) Eszti
62/141 A kérdező kommentje:
Örülök neki Eszti,hogy nálatok is minden rendben. Egyél csak ami jól esik,amit csak a pocaklakó megkíván. :-) Én még nem vagyok kívános,sőt,sokszor étvágytalan,szerintem a vashiánytól,szednem is kell vasat,remélem lassan ez is javul majd. Amugy minden okés,január 18-án megyünk 4D-s ultrahangra,már alig várom. Tünde nálatok mi a helyzet? Hogy vagy?
2013. dec. 14. 09:23
63/141 anonim válasza:
Sziasztok,Tegnap voltunk 12. heti UH-n. Minden a legnagyobb rendben. A bébi épp valami csúszdához hasonlót játszott, irtó édes volt. Kaptunk képet is róla. Nekem a hányinger és az álmosság még mindig megvan. Képes lennék vagy 15 órákat aludni. Most a favorit a narancs, a krumpli meg a fagyi. Veletek mi a helyzet azóta? Szeretnénk 4d-t bár nem tudom, mikor kéne mennünk...Tündi
64/141 A kérdező kommentje:
Szia Tündi! Örülök,hogy írtál és hogy minden rendben nálatok. :) Enyhe hányinger még nekem is van,és az álmosság is folyamatos,de amugy minden okés velünk. 4D-re leginkább a 17-25.hétig szokták mondani,hogy érdees menni,mert akkor még egészben látszódik a baba. Utána már csak a fejét lehet látni,az is szép,mi akkor voltunk a lányommal,de most egészben szeretném látni,ezért megyünk január közepén. Már alig várom. :) Ancsa
2013. dec. 18. 20:50
65/141 anonim válasza:
sziasztok! Örülök,hogy mindenki jól van, velünk is rendben minden. Ma kezdjük a 14.hetet. Nekem már nincsenek tüneteim, ill.ve a mellérzékenység még jelen állapot, és este igen korán ágyba zuhanok,ennyi. Már alig várom,hogy újra lássuk a mi babánkat, január 2-án reggel megyünk a 16 hetes integrált 2.részére,afp-re és vérképre, este pedig a magánklinikára a dokimhoz,aki reménykedem rákukkant a mi életünkre:) amúgy január 21-én lesz a 18.heti genetikai uh.,de az még oly messze....mi is szeretnénk majd a 4d uh-t,kb. a 20-25.hét között gondoltuk. Vigyázzatok magatokra és a pocaklakóra:) Eszti
66/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Szeretnék nektek kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánni! :-)
2013. dec. 22. 14:17
67/141 anonim válasza:
Sziasztok! Hogy vagytok? Hogy teltek az ünnepek? Mi holnapután megyünk a 16 hetes afp vérvételre,este pedig a da vinci klinikára a privát dokimhoz, alig várjuk,hogy újra lássuk a babánkat:) Boldog szép új esztendőt Nektek! Eszti
68/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Nektek is BÚÉK!! :-) Mi is jól vagyunk,jövő héten megyünk majd az Aft-re meg ultrahangra,remélem minden okés a picivel. Nektek megmozdult már? Nekem igen,még nagyon enyhén és finoman,de ez már tuti az,a kislányomat is hamar éreztem. És főleg akkor mozog,amikor a lányom beindítja valamelyik zenélős játékát. :-) Eszti mi volt tegnap a dokinál? Mekkora a babuci? Tündi nálatok mi a helyzet?
2014. jan. 4. 18:22
69/141 anonim válasza:
Sziasztok! Már én is érezgetek apró rezgéseket, igaz azt mondják,hogy első babánál kb. 18.-20.héttől érezhető, de mi bizony érezzük ha rátesszük a kezünket a pocakra, beszélünk hozzá, szóval én "lélekben" biztos vagyok abban, ő az. az ultrahang hatalmas élmény volt, felvettük videóra, rendben van a mérete, a koponyaátmérő, minden a tankönyv szerinti 16 hetes kornak megfelelő:) és hát alakított a mi huncutságunk, a dokim mondta,hogy próbál olyan struktúrát találni,hogy kivehető legyen jól a baba. Na talált, mert miután ezt kimondta, a mi életünk felemelte az egyik kezecskéjét és szó szerint bemutatott a középső ujjával, dőltünk az orvossal és férjemmel együtt a nevetéstől, majd bukfencezett, kaparászott,szóval izeg-mozog. Imádjuk:) Most izgulok majd a vérvétel eredményét illetően sms-ben küldenek egy kódot kb. két hét múlva, és akkor megnézhetjük a Down és afp eredményét interneten. de persze minden rendben lesz, másképp nem is lehet:)sziasztok: Eszti
70/141 anonim válasza:
Sziasztok! Nektek is BÚÉK!Jó olvasni, hogy már a babák mozognak és ha valami nem tetszik bemutatnak az orvosnak. Nekünk gyorsan elteltek az ünnepek, főleg hogy volt olyan nap, amikor dolgoztunk...Még szilveszter előtt megjött a kombinált teszt eredménye. Nagyon örültünk, mert nagyon alacsony lett a kockázat. A baba már nálunk is sokat kopogtat, fickándozik és nagyon szereti a fagyit meg az epret éppen. UH-ra 14-én, AFP-re 17-én megyünk, addig egyet randiznom kéne a védőnővel meg a szülésznővel.Két ünnep között elolvastam A lelki köldökzsinór című könyvet, és elég érdekes dolgok voltak benne.Tudjátok már a nemét? Mi még nem, de én úgy érzem, kisfiú. Puszi Nektek! Tündi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!