Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki mostanában tesztelt pozitívat?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?
2013. okt. 17. 19:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Tündi, ezek nagyon jó hírek:) voltunk uh-n,minden rendben,növünk, szívecske szépen dobog:) Dokibácsink szépen megmutogatott mindent,fejecske,kezecskék,lábacskák:) és a hasfal is ép,szépen látszódott. Jövő héten megint uh.utána pedig decemberben már a 12 hetes. repül az idő.
2013. nov. 20. 13:14
 42/141 A kérdező kommentje:
Tünde,Eszti nagyon örülök,hogy nálatok is minden rendben. Én hétfőn megyek a védőnőhöz,aztán majd december elején a 12 hetes ultrahangra szintén. Repül az idő. Én úgy számoltam,hogy júni 24. a dátum,de a doki még nem mondta. Nemsokára már izgulhatunk,hogy megmutassa magát. Bogim 17 hetesen mutatta csak meg,kicsit szégyenlős volt. :-) Perszd
2013. nov. 20. 16:05
 43/141 A kérdező kommentje:
Persze nem az a lényeg,hogy milyen nemű lesz,hanem hogy egészséges legyen. Hu most én is megkívántam a tepertőkrémet. :-D
2013. nov. 20. 16:06
 44/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Hogy vagytok ? Tünetek? Nekem mostanra már csak a mellérzékenység maradt, szerdán megyek ultrahangra:)Eszti
2013. nov. 25. 12:14
 45/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nekem még előfordul hányinger,de kibírhbtó. Mi majd jövő hétvégén megyünk a 12 hetes ultrahangra,már alig várom. :-) Pocitokon már látszik,hogy babát vártok? Nekem igen. Hogy viselitek ezt a hideget?
2013. nov. 26. 09:54
 46/141 anonim ***** válasza:
szia! Mi is jövő héten megyünk a 12.heti uh-ra, szerdán. Pici pocak már kezd látszódni, leginkább a derekam tűnt el:) súlyra még nem érződik,legalábbis a mérleg szerint, múlt héten 55 kg, ma 54-et mutatott. Pedig eszegetem rendesen:) Itt Pécsett tegnap hó is esett és igen viharos volt a szél, ráadásul fogászatra volt időpontom, így igen csak nehezen éltem meg. Ma is hideg és szeles az idő nálunk, azért a napsütésben jobb hangulatom lenne:)Eszti voltam
2013. nov. 26. 12:51
 47/141 anonim ***** válasza:
Sziasztok, látom mindenki nehezen viseli a hideget. Nekem sikerült felfáznom, amit a vizeletvizsgálat ki is mutatott, de kaptam rá port,és most már sokkal jobb. A 12.heti vizsgálat csak 16-án lesz, amin már jó lenne túlesni. A pocim picit most kezd látszani, a nadrágjaim ülve már szorítanak, ezért vettem pár vastagabb leggingset, meg hosszú pulóvert, amelyek melegen tartanak mindkettőnket.
2013. nov. 27. 13:08
 48/141 anonim ***** válasza:
Jobbulást Neked! Nekem is nézni kell most már nacikat, ülve igen szűkösek már:) Ma voltunk uh.n, minden rendben, holnap kezdjük a 11.hetet. Nézett a dokim tarkóredőt, igaz csak jövő héten esedékes a 12.heti uh, de azért ha már volt uh, megnézte, 1,4 mm. tehát jó lett:) Mos a gyakori pisilés van topon nálunk, és pici émelygés visszatért. de sebaj, továbbra is örömmel veszek mindent:)
2013. nov. 27. 16:47
 49/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tünde jobbulást neked! Eszti nagyon szuper,hogy minden rendben nálatok és szépen növekszik a babóca. Mi is jól vagyunk,kicsi hányinger még van,de kibírható.
2013. nov. 27. 18:24
 50/141 anonim ***** válasza:
Jó hallani, hogy veletek is minden rendben. Az émelygés most már tényleg kibírható.Azt nézem lassan belépünk a második trimeszterbe!:)
2013. nov. 27. 22:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!