Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki mostanában tesztelt pozitívat?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?
2013. okt. 17. 19:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát igen,az anyaság aggódással jár,attól a pillanattól kezdve,hogy megfogan a baba. :-) De ez így a jó. Én is azt hittem,majd a másodiknál már nem fogok annyira aggódni,de ugyanúgy aggódom,mint az első terhességemnél. :-) A rosszullétek még egész naposak,remélem lassan enyhűlnek majd. Most a nagy kedvenc a pirítós,azt eszek reggel-este,jól esik. Más nem nagyon. De fog ez még változni,úgy érzem. :-D
2013. nov. 10. 11:13
 32/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vagytok? Nekem enyhűlt a hányinger,szerencsére. A savanyú káposztát kívánom mostanában. Nektek van valami,amit kívántok?
2013. nov. 13. 10:33
 33/141 anonim ***** válasza:
sziasztok!Mi tegnap voltunk ultrahangon, megint nagyot nőttünk,és persze a legszebb volt,hogy hallhattuk újra a kis szívdobbanásokat. Ma vagyunk 9 hetesek, hétfőn félelőtt megyek a védőnőhöz. Nekem is kezdenek enyhébbek lenni a tünetek, én kezdetektől "megundorodtam" az addig imádott jó reggelt kakaós keksztől, és roppanós virslitől. Helyette krumplit bármilyen formában kívánok,és kedvenc lett a krumplistészta,pedig nem is szerettem:) Most a fáradtság ami leginkább dominál,hajnalban felébredek,este korán mint akit fejbe vágtak elalszom,egyik pillanatról a másikra. de élvezem minden pillanatát:)Eszti voltam
2013. nov. 14. 05:03
 34/141 anonim ***** válasza:
Hát lányok nekem egyre erősebbek a tünetek.A hányinger folyamatos vendég, az álmosság pedig olyan méreteket öltött,hogy délután fél órára le kell, hogy pihenjek. Nálam épp a kefír barna kenyérrel a favorit, de a krumpli is nagyon bejön. Amúgy hol laktok?Tündi
2013. nov. 14. 14:32
 35/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Eszti örülök,hogy minden okés és szépen növöget a babuci. :-) Tünde,sajnálom,hogy neked még erősek a tünetek,azt mondják a 12.hét után elmúlik,szurkolok,hogy minél hamarabb enyhüljenek. Mi Pesten lakunk,és ti merre felé?
2013. nov. 14. 15:02
 36/141 anonim ***** válasza:
Nagyon jó,hogy így együtt tartjuk a kapcsolatot:) Mi Pécsiek vagyunk. Eszti voltam:)
2013. nov. 14. 17:13
 37/141 anonim ***** válasza:
Mi Fehérváron.Majd írjatok mi van Veletek!Tündi
2013. nov. 14. 18:41
 38/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Hogy vagytok? Én ma voltam dokinál,minden rendben velünk,jól vagyunk. Növekszik a pocakom,kellene már beszereznem télre való terhesnacit,mert olyanom nincs. Megy az idő,most teszteltünk pozitívat és már a 3.hónapban vagyunk.
2013. nov. 19. 16:51
 39/141 anonim ***** válasza:
szia! Mi ma megyünk ultrahangra, holnap töltjük a 10. hetet. tényleg repül az idő. Megvan a nagy nap dátuma is:) 2014. június 19-re vagyunk kiírva. Hétfőn voltunk védőnőnél, megkaptam a kiskönyvet, december első hetében pedig már megyünk a 12.heti uh-ra, és vérvételre. írok majd az uh. után:) üdv . Eszti
2013. nov. 20. 04:36
 40/141 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok! Mi is ma voltunk ultrahangon.Nagyot nőtt a kicsink, és hallottuk a szívdobogását is. Meg is dicsértem a babát hazafele jövet, és vettem emellé egy adag tepertőkrémet ebédre. Holnap elmegyek vérvételre, aztán intézem a kiskönyvet. A tüneteim szerencsére már nekem is enyhültek.Én úgy saccolom június végén-július elején szülök,a doki még nem mondott pontos időpontot.Tündi
2013. nov. 20. 11:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!