Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki mostanában tesztelt pozitívat?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?
2013. okt. 17. 19:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/141 anonim ***** válasza:
De jó olvasni benneteket!Látom azért mindenki küzd az álomkórral és az émelygéssel!Ma pl alig bírtam valamit enni!Én is jövő kedden töltöm a 7. hetet!első(Tündi) voltam
2013. okt. 31. 20:10
 22/141 A kérdező kommentje:
Szia Tünde! Akkor kedden te is írj majd. :-) Én egész nap tudnék aludni. :-D
2013. nov. 1. 10:27
 23/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma voltam dokinál,minden oké,jó helyen van a pici és már dobog a pici szive. :-) pontos méreteket majd pénteken tudunk majd,a másik uh gépen jobban látja a doki. Nagyon örülök,hogy minden oké. Ti hogy vagytok? Tünde te is voltál orvosnál?
2013. nov. 5. 21:58
 24/141 anonim ***** válasza:
szia! de jó örülök,hogy minden rendben:) Tündi? Én ma vagyok 7+6, és megyünk du. uh-ra,már alig várom,hogy láthassam a mi életkénket:)Eszti
2013. nov. 6. 04:50
 25/141 anonim ***** válasza:
Mi is voltunk dokinál.Tökre meglepődtem, hogy hasit csinált. A férjem is bejöhetett velem,aminek nagyon örültem. A neten annyira kiképeztem magam,hogy felkiáltottam, hogy ott van,amikor megjelent a képernyőn fekete foltként apetezsák,és benne a 3,5 mm-nyi embrió. A kicsi szive pulzált, de hallani még nem lehetett a dobogást. Teljes exsztázisban jöttünk hazafele, meg is dicsértem a kis Babszit, hogy milyen ügyes! Örülök,hogy veletek is minden oké!Írjátok meg feltétlen, mi volt az uh-n!Tündi
2013. nov. 6. 08:15
 26/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! annyira jó,hogy mindenkivel minden rendben. velünk is, ma újra hallhattuk és láthattuk a mi kincsünket, a szívdobbanásait, csodálatos érzés:) Nagyot nőttünk, CRL: 14 mm, és holnap töltjük a 8. hetet. Jövő héten megint uh. annyira boldogok vagyunk:) Eszti
2013. nov. 6. 14:42
 27/141 A kérdező kommentje:
De jó olvasni a soraitokat. :-) Örülök én is,hogy mindenkinél minden rendben. Mi pénteken megyünk ultrahangra,méreteket akkor már én is tudni fogok. Írjatok majd még,ha időtök engedi.
2013. nov. 6. 19:41
 28/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma voltam ismételten ultrahangon,meg a többi vizsgálaton. A babóca ülőmagassága 13,7mm. Képet is kaptam róla. :-) Ti hogy vagytok? Meséljetek. Én most főzök virslit,azt rendelt a kicsike. :-D
2013. nov. 8. 17:28
 29/141 anonim ***** válasza:
szia! de jó:) Mi ma vagyunk 8+2 naposak. Nálam igen hullámzóak a tünetek. Mondjuk már korán jelentkeztek nagyon a pozitív teszt után 3 nappal,az émelygés van,hogy két napig nincs,majd mint derült égből villámcsapás jelentkezik:) fáradtság szintén,olykor ledőlök picit pihenni és azon kapom magam , hogy aludtam egy órácskát. Ja és rosszabbul alszom,de ez is az elejétől kísér. mi jövő héten szerdán megyünk megint uh-ra,már alig várom:) a ciciérzékenység ami már az 5.héttől végig van folyamatosan,de semmi más. Nálatok lányok? szép hétvégét: Eszti
2013. nov. 9. 05:24
 30/141 anonim ***** válasza:
Jó olvasni benneteket! A ciciérzékenység egyre rosszabb, a hányinger nekem is hullámokban jön. Az orrom akár egy vizsláé. Néha azért rám jön az aggódás, h minden rendben van-e, de szerintem az anyaság valahol ezzel jár!Tündi
2013. nov. 9. 13:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!