Van itt olyan anyuka, aki mostanában tesztelt pozitívat?
131/141 A kérdező kommentje:
Koszonjuk a jokivansagokat! A tejci mar alakul. Az ejszakaink is egyre jobbak, kezdunk osszeszokni. Sok puszi
2014. júl. 1. 10:58
133/141 A kérdező kommentje:
Halihó anyukák! Mi újság? Hogy vagytok? És a fiúk? Mi jól vagyunk,ma voltunk a védőnőnél mérésen,58 cm és 4600g a Levike. A kórházban elmérték a hosszát,mert 53-nak mérték,de annál többnek kellett lennie,mert 3 hét alatt max 2 cm-t nőhetett,nem pedig 5g-öt. Ezért voltak rá kicsik az 56-os bodyk. :) Én már teljesen jól vagyok,nagyon ritkán érzem már a hasamat,a hegemet,és már a kislányomat is emelgetem. Furcsa a Levi után,kicsit nehezebb. :) Az éjszakáink hosszúak,mert felváltva kelnek,így max 1,5 órát tudok egyhuzamban aludni,ami nem sok. De ez még alakul majd. A nappalokkal nincs gond,elvagyok a két gyerekkel. Ez a szélsőséges időjárás rossz,egyrészt ezektől a frontoktól nekem is megfájdul a fejem,nemhogy szegény kicsiknek,másrészt,mindennap más idő van,és sose tudom melyik gyerekre milyen ruhát adjak.
Majd írjatok,ha van egy kis időtök, kíváncsi vagyok,mi van veletek.
Szép napot! :)
Ancsa
sziasztok! Én is helyzetjelentek! Mi is nagyon jól vagyunk, egyre többet gagyorászunk, nevetgélünk, mosolygunk, és szépen növögetünk :-) Beálltunk már a 3-4 óránkénti evésre, és éjjel most már van,hogy több mint 5 óra egyben alvás is megtörténik. a szélsőséges idő picit bennünket is megvisel, részint mert volt,mikor indultunk volna sétálni,akkor jöttek a viharok. na de ma sikerült a 6 hetes kötelező ortopédiai szűrés után egy nagyot járnunk még pont az eső előtt. én jól vagyok, annyi,hogy az amúgy sem nagy súlyomból még jobban lefogytam, jelenleg 48 kg vagyok, hát ennél lejjebb nem szeretném ha mennék, lehet a szoptatás az oka? 55 kg-val indultam terhességkor, 59 kg-val mentem szülni,és most vagyok ahogy írtam 48 kg...ti szedtek a szoptatás alatt valami vitamint plusszban? várom a hírfolyamot felőletek, amúgy facebookon nem vagytok? Én igen, Eszter Kis Tóth Pécs, ha esetleg valamelyikőtök fent van, akkor ott láthatnánk a babás képeinket is :-)
2014. júl. 22. 13:45
Sziasztok!Agos is szepen novoget. Tegnap voltunk tanacsadason, ahol 56 centinek es 4kilonak mertek.Szerencsere nagyon jo evo. A pocija egy kicsit szokott fajni, ha nem sikerul bufiznie, de mar ilyen teren is alakulunk.Ancsa azert masfel orankent kelni nem lehet egyszeru!En most jottem ra, hogy az Agos elott el nem tudtam volna kepzelni,hogy mennyi mindent kepes fizikailag kibirni az ember. Eszti!A szoptatastol sokat lehet fogyni. En mondjuk meg nem alltam ra a merlegre. Csak annak orulok,hogy mar ket regi nadragom van, ami csipoben beer.Pluszban vitamint nem szedek, csak egy kis vasat meg rostokat, ami egy kicsit javitja az emesztesem.Tundi
2014. júl. 24. 13:17
sziasztok! Mi újság lányok? Kiskrapekok? Mi ma vagyunk két hónaposak, rohan az idő, már sokat mosolygunk, hangokat hallatunk, és szeretünk nagyon nézelődni. sajnos hasfájás kísér bennünket, a délelőttök ezért olykor nyűgösek, adunk Espumisant neki, de sajnos csak enyhíti, el nem mulasztja a pocakfájást. anyatejesek vagyunk, de picit néha kevés a tejcsi, akkor ki kell pótolni tápszerrel. de szépen növünk és örömködünk :-) Eszti
2014. aug. 8. 14:40
137/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Eszti örülök,hogy jól vagytok. :) Írtam neked üzit facebookra,mert bejelölni nem engedett,szerintem az egyebek között találod az üzenetemet. Mi is jól vagyunk,szerencsére a hasfájás elkerülte Levit. Éjjel kétszer kel,2-kor és 5-kor. Anyatejes és eléggé szereti a pocakját. :) Jó baba,ő is sokat mosolyog,gagyarászik. A nővére is imádja,állandóan puszilgatja. Szóval mi is jól megvagyunk. Tündi nálatok mi a helyzet? Ancsa
Sziasztok!Hogy telik az idő.Ágos most volt két hónapos.Már 62-es ruhákat hord. A gyomra meg kb. egyenlő a végtelen bendővel, így este két mellből kell megetetni. Most már négy óránként eszik, közben nézelődik, gügyög, játszik, sokat mosolyog, imádja ha éneklünk vagy mondókázunk neki.A hasfájása már elmúlt, mondjuk minden szopi után kapott Mecsek teát, amitől jól tudott büfizni.Éjjel egészen jól bírja már: elkezdett egyszer kelni olyan négy környékén. Már egyszer voltunk nyaralni, igaz csak pár napra Zalacsányban, mikor hat hetes volt. Nagyon élvezte az erdei sétákat.Veletek azóta mi történt?Tündi
2014. aug. 29. 13:19
139/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tündi,örülök,hogy írtál. :) Mi is jól vagyunk,Levi babám szerdán volt 10 hetes,és már 6600 g. Ő is szereti a pocakját,ő is 62-es ruhákat hord,de sokszor már a 68-as kell a nagy pocakja miatt. :) Sokat gagyarászik,mosolyog és már kacagni is szokott,főleg ha az orrát csikizem. Hason fekve nagyon szépen kinyomja magát,tartja a fejét már egy ideje. Teljesen más alkat,mint a lányom volt,ugyhogy minden újdonság vele kapcsolatban. Általában 1-2 felé kel,aztán reggel 6-kor. Imád pancsolni,a vizet mindig kilocsolja a kiskádból. Mi októberben tervezzük,hogy haza utazunk a szülőkhöz,nagyszülőkhöz látogatóba (3 óra kocsival) meglátjuk,hogy bírja majd. Hát röviden ennyi van velünk. Majd írjatok még hogy tellnek a napjaitok. :)
Jó volt végigolvasni a 9 hónapotokat 💙 Azóta pedig már szép nagy iskolás fiúk lettek :))))
2022. júl. 16. 14:27
Kapcsolódó kérdések: