Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki mostanában tesztelt pozitívat?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?
2013. okt. 17. 19:50
 121/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Bocsi,hogy csak most jelentkezem,de közben nálunk történések voltak. Június 6-án pénteken az nst nagy fájásokat jelzett, dokim azonnal befektetett a szülészetre,nehogy a hosszú hétvégén otthon legyen valami. a méhszájam stagnált, egyáltalán nem nyílt. a kórházban a hétvégén preclampsia alakult ki, felment a vérnyomásom,és a nagy fájások még mindig nem nyitották a méhszájat, ezért június 8-án sürgősségi császármetszéssel spinálban segítették világra Zalánt. Mindössze két és fél órát vajúdtam oxyval és már vittek is a műtőbe. Lányok olyan csodás érzés volt,azonnal magamhoz ölelni, minden rendben volt, 10/10-es apgar, 3300 gramm és 49 cm - el születtünk :-) már itthon vagyunk, szopizik és alszik, nagyon jó baba. várom a hírfolyamot felőletek, Eszti
2014. jún. 18. 06:29
 122/141 anonim ***** válasza:
Gratula Eszti!Gondoltam,hogy túl vagytok már a nagy találkozáson. Mi még egyelőre egyben nézzük a vb-t, de már nagyon szeretnénk, ha az Ágos kibújna.Tündi
2014. jún. 18. 19:36
 123/141 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Eszti gratulálok a kisfiadhoz,sok boldogságot és sok tejcsit kívánok!!:-) Tünde neked meg kitartást nincs sok hátra.

Nálunk tegnap este 20:53-kor megszületett Levente. Szép fájásokkal indult a vajúdás,szépen tágultam,de végül császár lett,mert a dokik nem akartak kockáztatni,hogy baj legyen a hegemmel. Kicsit csalódott vagyok,de a lényeg,hogy egészséges lett. 3620 g és 53 cm lett,gyönyörű hajasbaba.

2014. jún. 19. 04:31
 124/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Megérkezett az újabb baba, gratula, sok boldogságot Nektek! Tündi, most akkor már csak érted izgulunk, kitartás, hamarosan karjaidban tarthatod a kisfiútokat, írj mindenképp amint van hírfolyam, várjuk és szorítunk, szép napot Nektek! Eszti
2014. jún. 19. 07:03
 125/141 anonim ***** válasza:
Gratula a kis Levihez is!A lényeg, hogy egészséges.Az éjjel megint voltak ezek a keményebb fajta jóslók, de az elején erősek és rendszertelenek voltak. Utána meg gyengék és rendszeresek. Aztán elmúltak reggelre. Minden nap közelebb kerülünk a szüléshez!Tündi
2014. jún. 19. 10:02
 126/141 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Tündi nálad mi a helyzet,megszületett a bébi vagy még egyben vagytok? Mindig feljövök nézni hátha írtál.

Eszti ti hogy vagytok? Hogy van a kis Zalán? A császársebed gyógyulgat? Én tegnap voltam varratszedésen,szépen gyógyulok,már alig fáj a hasam. Levikém ma egy hetes,nagyon jó baba,eszik,alszik. A nővére is nagyon szereti állandóan puszilgatja,egyáltalán nem féltékeny rá.

Írjatok majd ha tudtok. Szép napot!

2014. jún. 25. 13:38
 127/141 anonim ***** válasza:
sziasztok! Tündi, már nagyon izgulunk érted, értetek! Mi jól vagyunk, Zalán egy tündérke, szépen szopizik és gyarapszik, imádja a sétákat a jó levegőn, éjjel 2x kel fel szopizni, utána visszaalszik, nappal éberebb, leginkább délelőtt, vasárnap már 3 hetesek leszünk. szép napot Nektek, Eszti
2014. jún. 26. 09:14
 128/141 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Ágoska is megszületett 24-én 15 óra 23 perckor. Előtte este jöttünk be 3 perces fájásokkal. Közben elkezdett szivárogni a magzatvíz.Améhszájam viszont éretlen volt, ezért reggelig várni kellett a burokrepesztéssel. Éjjel pihentünk amennyire lehetett, és amennyire engedték a fájások. A repesztés után szépen rendszereződtek a fájások, de nem voltak elég hosszúak, nem tágultam, ezért oxit kaptam fél 12-kor. Szerencsére jól reagáltunk a koktélra, így háromnegyed háromkor már nyomhattam is. Ágos szépen ki is bújt negyed négyre. 3300 gramm és 54 centi. Gátmetszésre sajnos szükség volt, mert a buksikája 36 centis lett. Az egészet nagyon pozitív élményként éltük meg. Már most bármikor újrakezdeném.Tündi
2014. jún. 26. 13:48
 129/141 A kérdező kommentje:

Szívből gratulálok Tündi! :)

Örülök,hogy nálatok is megszületett a bébi és hogy minden rendben veletek. Nagyon ügyes voltál. Sok tejcsit kívánok és nyugodt éjszakákat. Majd írj milyenek a napjaitok.

De jó,hogy már mindhármunk fiai itt vannak. :)

2014. jún. 27. 10:55
 130/141 anonim ***** válasza:
nagyon gratula Tündi, sok-sok boldogságot Nektek is! Remélem továbbra is tartjuk lányok a kapcsolatot itt :-)
2014. jún. 28. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!