Van itt olyan anyuka, aki mostanában tesztelt pozitívat?
sziasztok! Bocsi,hogy csak most jelentkezem,de közben nálunk történések voltak. Június 6-án pénteken az nst nagy fájásokat jelzett, dokim azonnal befektetett a szülészetre,nehogy a hosszú hétvégén otthon legyen valami. a méhszájam stagnált, egyáltalán nem nyílt. a kórházban a hétvégén preclampsia alakult ki, felment a vérnyomásom,és a nagy fájások még mindig nem nyitották a méhszájat, ezért június 8-án sürgősségi császármetszéssel spinálban segítették világra Zalánt. Mindössze két és fél órát vajúdtam oxyval és már vittek is a műtőbe. Lányok olyan csodás érzés volt,azonnal magamhoz ölelni, minden rendben volt, 10/10-es apgar, 3300 gramm és 49 cm - el születtünk :-) már itthon vagyunk, szopizik és alszik, nagyon jó baba. várom a hírfolyamot felőletek, Eszti
2014. jún. 18. 06:29
Gratula Eszti!Gondoltam,hogy túl vagytok már a nagy találkozáson. Mi még egyelőre egyben nézzük a vb-t, de már nagyon szeretnénk, ha az Ágos kibújna.Tündi
2014. jún. 18. 19:36
123/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Eszti gratulálok a kisfiadhoz,sok boldogságot és sok tejcsit kívánok!!:-) Tünde neked meg kitartást nincs sok hátra.
Nálunk tegnap este 20:53-kor megszületett Levente. Szép fájásokkal indult a vajúdás,szépen tágultam,de végül császár lett,mert a dokik nem akartak kockáztatni,hogy baj legyen a hegemmel. Kicsit csalódott vagyok,de a lényeg,hogy egészséges lett. 3620 g és 53 cm lett,gyönyörű hajasbaba.
sziasztok! Megérkezett az újabb baba, gratula, sok boldogságot Nektek! Tündi, most akkor már csak érted izgulunk, kitartás, hamarosan karjaidban tarthatod a kisfiútokat, írj mindenképp amint van hírfolyam, várjuk és szorítunk, szép napot Nektek! Eszti
2014. jún. 19. 07:03
Gratula a kis Levihez is!A lényeg, hogy egészséges.Az éjjel megint voltak ezek a keményebb fajta jóslók, de az elején erősek és rendszertelenek voltak. Utána meg gyengék és rendszeresek. Aztán elmúltak reggelre. Minden nap közelebb kerülünk a szüléshez!Tündi
2014. jún. 19. 10:02
126/141 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tündi nálad mi a helyzet,megszületett a bébi vagy még egyben vagytok? Mindig feljövök nézni hátha írtál.
Eszti ti hogy vagytok? Hogy van a kis Zalán? A császársebed gyógyulgat? Én tegnap voltam varratszedésen,szépen gyógyulok,már alig fáj a hasam. Levikém ma egy hetes,nagyon jó baba,eszik,alszik. A nővére is nagyon szereti állandóan puszilgatja,egyáltalán nem féltékeny rá.
Írjatok majd ha tudtok. Szép napot!
sziasztok! Tündi, már nagyon izgulunk érted, értetek! Mi jól vagyunk, Zalán egy tündérke, szépen szopizik és gyarapszik, imádja a sétákat a jó levegőn, éjjel 2x kel fel szopizni, utána visszaalszik, nappal éberebb, leginkább délelőtt, vasárnap már 3 hetesek leszünk. szép napot Nektek, Eszti
2014. jún. 26. 09:14
Sziasztok!Ágoska is megszületett 24-én 15 óra 23 perckor. Előtte este jöttünk be 3 perces fájásokkal. Közben elkezdett szivárogni a magzatvíz.Améhszájam viszont éretlen volt, ezért reggelig várni kellett a burokrepesztéssel. Éjjel pihentünk amennyire lehetett, és amennyire engedték a fájások. A repesztés után szépen rendszereződtek a fájások, de nem voltak elég hosszúak, nem tágultam, ezért oxit kaptam fél 12-kor. Szerencsére jól reagáltunk a koktélra, így háromnegyed háromkor már nyomhattam is. Ágos szépen ki is bújt negyed négyre. 3300 gramm és 54 centi. Gátmetszésre sajnos szükség volt, mert a buksikája 36 centis lett. Az egészet nagyon pozitív élményként éltük meg. Már most bármikor újrakezdeném.Tündi
2014. jún. 26. 13:48
129/141 A kérdező kommentje:
Szívből gratulálok Tündi! :)
Örülök,hogy nálatok is megszületett a bébi és hogy minden rendben veletek. Nagyon ügyes voltál. Sok tejcsit kívánok és nyugodt éjszakákat. Majd írj milyenek a napjaitok.
De jó,hogy már mindhármunk fiai itt vannak. :)
nagyon gratula Tündi, sok-sok boldogságot Nektek is! Remélem továbbra is tartjuk lányok a kapcsolatot itt :-)
2014. jún. 28. 06:59
Kapcsolódó kérdések: