Terhes vagyok, de nem merem elmondani anyumnak. Rettegek majd mit szól a családom, rokonaim. Hogyan fognak ezek után viszonyulni hozzám? Nem terveztük a babót, becsúszott.19 éves vagyok, érettségi előtt állok.5 és fél hetes a magzat.
Most már arra lennék nagyon kíváncsi, milyen védekezés mellett esett teherbe a kérdező.
Egyébként a terhességet általában az utolsó menstruációtól számolják. Ami mondjuk érdekes lehet, mert az egyik barátnőm 4havonta menstruál.
Kérdező, majd írd meg, mi volt. Ha anyukád nem hajlandó támogatni, kénytelen leszel elvetetni.
Csak még erre válaszolj Kérdező: hogy fogod megoldani, ha anyukád nem támogat? És párod anyukája felocsúdva az első sokkból leveszi rólatok a kezét?
Erre tényleg kíváncsi vagyok, hogy milyen alternatívád van, tanulhatunk tőled, ha simán menni fog.
"Ha tablettát szed rendesen(de tényleg rendesen!!), akkor nem lesz terhes."
Mindig ott van az a 0,1% kivétel.
Mit vannak ennyire kiakadva egy csomóan itt mindig az ilyen kérdéseknél?
Miért kell leszidni azt, aki 19 évesen megakarja tartani a gyerekét?! Mivel tud írni, van internet, akkor csak nem élnek olyan primitív környezetben. Meg alapból az ő dolga!
Meg valaki elmagyarázná, hogy mi ez a csak gazdagoknak lehet gyereke?
Egyébként hozzátenném, hogy eddig azt tapasztaltam, hogy akik szűkös környezetben nőttek fel vagy korábban születtek mint kellett volna ,sokkal emberibbek és jóval többet megbecsülnek, mint a gazdag elkényeztetett akárkik. Ráadásul nem kellene így leáltalánosítani... Komolyan egyesek úgy beszélnek, mintha egy tini, akinek csak egy érettségi van a kezében csak ilyen gettó stílusban nevelheti fel a gyerekét.
Másrészt meg ha elveteti a gyerekét, akkor az szintúgy kihathat még rosszabban az életére!! Főleg, hogy ő ellenzi az ilyet !
Nyugodtan lelehet pontozni. Én kifejezetten szegényebb családban nőttem fel, mégse érzem azt, hogy nem kaptam meg mindent, amit kellett volna. Sőt!
Egyébként meg... az hülyeség, hogy anyaként nem fog kapni munkát. Engem az anyukám egyedül nevelt tesómmal és így is kapott munkát, többször elsőre felvették.
A másik meg a kérdés nem az volt, hogy hogyan neveljék fel a gyereket!
Sok boldogsagot es kitartast kivanok a gyerekneveleshez!
Orizd meg a jo kapcsolatot a szuleiddel, azt semmi nem potolhatja. Biztosan lesznek nehez idoszakok de gondolj arra, ha masnak sikerult neked is fog.
64.&69. voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!