Mi ez az új "divat" hogy a lányok érettségi után rögtön, vagy 1-2 évvel szülnek? Csak nekem furcsa?
Nekem van egy ismerősöm, aki hasonlóan vélekedik mint te, de ő irigységből. Nem lehet, hogy te is ezért? Hiszen körülötted mindenki szerelmes lesz, tartós kapcsolata, végül a régi nagy szerelmeid vagy barátnőid már esküvőt szerveznek és közös gyereket várnak...Persze lehet hogy te nem nem így vagy ezzel, de szerintem 22 évesen (mint a volt osztálytársaid) már ideális egy komoly kapcsolat.
Mindenesetre azt én se támogatom, hogy a szülők "nyakára" szülik a gyereket...
Nekem is fura, bár az én szakmámban pont, hogy későn szokás szülni: 32-35 éves korban.
De más ismerőseim tényleg már 19-20 évesen szültek.
Ha nekik így jó, akkor oké, csak amúgy én is azt látom, hogy háttér semmi, sokszor az apa sem, és mind a szülők terhére/nyakára...
Ez régen elfogadott volt mert ugye régen amint végeztek a diákok az iskolával rögtön mehettek dolgozni és akkor csak kevesen mentek egyetemre vagy fősulira, vagy szakmát tanulni.
Most is így kéne, sokan vállalnak már most gyereket hogy fiatalon legyenek anyukák, de ez nem így működik már.
Egyrészt ugye még a 20 éves ember is még gyerek, és egy gyerek ne szüljön már gyereket. Másrészt miből tartaná el? rossz világban élünk nincs biztos anyagi hátterük a szülők tartják el gyakorlatilag, mert félnek hogy abortusz után nem lehet többet gyerekük ami egyébként nem igaz mert ma már az is biztonságos. Meg mégsem gyilkosság csak sokan így fogják el, meg nem kell felelőtlenül védekezés nélkül szexelni, de ha már megvan a baba akkor felveszik az áll mosolyt és úgy látszik hogy jó minden közben pont az ellenkezője van.
Persze vannak kivételek, de nekem is van egy ismerősöm aki terhesen azért jött dolgozni hogy legyen miből megvenniük azokat amikre szükség lehet a gyerekének, egészen 8 hónapos koráig dolgozott, látszott rajta hogy teher neki mert alig bírt már járni, de mégis dolgozott, és egyáltalán nem örült a gyereknek hogy lesz de a párja miatt vállalnia kellett mert fél hogy az utcára kerül, mert szülei nincsenek, árva volt és a barátja az egyetlen akinél tudott lakni. Persze azóta már jó minden szerencsére neki, de akkor is 20 évesen minek neki gyerek.
Ezt én sem értem, én 25 éves koromig biztos nem akarok gyereket én addig élni szeretnék, jövőmet akarom felépíteni és még sorolhatnám.
Egyesnek van igaza!
Könnyebb mint tanulni, meg dolgozni. Meg jaj becsúszott a gyerek és én nagy ősanya vagyok, nem fogom megölni!
Nagyszülők nyakára mindenki tud szülni, aztán ezek a "nők" szólják le, ha valaki 30 felé szül, mert nem a szüleinek akart szülni, hanem magának+párjának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!