A párom és a nővére már felnőttek, mégis pucérkodnak egymás előtt. Ez csak nekem furcsa?
Figyelt kérdés
A párom 28 éves férfi, a nővére 34 éves, és sokszor meztelenkednek egymás előtt. Pl. van egy medencéjük és ott együtt pucéran fürdenek benne. Ez csak nekem furcsa?2013. jún. 16. 17:23
2/17 anonim válasza:
akik dugnak azok így szokták legalább családban marad
3/17 anonim válasza:
nem szoktam, de nem az nekem, nem vagyok szégyenlős az öcsém előtt, de ő az:D
Strandon idegenek előtt is monokinizek, akkor az, hogy nincs rajtam még egy kis ruhadarab pancsolás közben nem zavarna, de sajnos nincs medencénk:(
Ennek ellenére a szüleimnél nem mászkálok meztelenül csak úgy, de nem zavarna, ha meglátna akár valamelyik szülőm, vagy a tesóm...
26/N
23 az öcsém
5/17 anonim válasza:
Ez elég durva,nem is tudom mit szólnék a dologhoz ha a te helyedben lennék.Megdöbbentő,az egyszer tuti
6/17 anonim válasza:
Mo-on nagyon sokan álszentek prüd felfogásuak. Sokan elitélik a nudista strandra járokat is. Mindenféle baromságokat agyalnak ki roluk és gyorsan elhiszik maguknak. Mi abban a meghökkentö, hogy testvérek egymás elött nem szégyenlik a testüket és nem gerjednek egymásra? Miért nem természetes ez egyeseknek?
7/17 anonim válasza:
Ezt nem értem. Ha ketten vagyunk a párommal és mondjuk ilyen meleg van, rajtunk sincs ruha. Mások előtt nyilván nem meztelenkedünk, de egymás előtt miért kéne szégyenlősködnie egy párnak? Vagy előttetek is pucérkodnak? Mert az abszurd.
9/17 anonim válasza:
7-es: egy testvérpárról, nem egy szerelemes párról van szó.
10/17 anonim válasza:
Mi sem vagyunk szégyenlősek egymás előtt hugommal, (én 23, ő 21), tini korunk óta látjuk néha egymást meztelen fürdés v öltözködés közben, nekünk ez természetes. De azért még mi sem fürödtünk együtt. Sztem nem furcsa, náluk így alakult ki, bár elég ritka az ilyen az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!