Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom és a nővére már...

A párom és a nővére már felnőttek, mégis pucérkodnak egymás előtt. Ez csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés
A párom 28 éves férfi, a nővére 34 éves, és sokszor meztelenkednek egymás előtt. Pl. van egy medencéjük és ott együtt pucéran fürdenek benne. Ez csak nekem furcsa?
2013. jún. 16. 17:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%
Nappal húgom (nővérem), éjjel dugom. :D
2013. jún. 17. 07:50
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

miért lenne ez fura?:) igaz nekem hugom van...de ha fiu tesom lenne se lenne fura...testvérként tekintenek egymásra gondolom...miért kéne a testvérem előtt szégyenlősködnöm??...

24 vagyok és átöltözök én apám előtt is....ő is elöttünk ha arról van szó....nem fog rám úgy nézni soha:D lehet, hogy csak én nem értem ezt....

24L

2013. jún. 17. 10:02
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is furcsa,mert nálunk otthon nem nagyon volt meztelenkedés.

Gondolom nálatok sem,de ha valaki így nő fel,akkor annak teljesen természetes. Más család,más szokások .Szerintem semmi perverzet nem kell beleképzelni,az a beteges.

2013. jún. 17. 11:37
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

hát ha igy lepontoztatok akkor biztos debil a családom:D:D:D no mindegy...nem mutogatjuk magunkat direktbe....de esküvőm előtt is együtt fürödtünk le hugommal, mert annyian voltak a házban:) de ha apám bejönne fürdés közbe vmiért a fürdőbe se sikitoznék h apuuu h képzeled:D no mindegy:D

24L

2013. jún. 18. 08:27
 15/17 gungasam ***** válasza:
66%
Hát amíg a párodnak nem áll a nővéredtől nincs is semmi gond....
2016. aug. 21. 16:38
 16/17 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem undorító..
2020. márc. 23. 09:42
 17/17 anonim válasza:
Szerintem is kicsit fura
2021. máj. 22. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!