A párom és a nővére már felnőttek, mégis pucérkodnak egymás előtt. Ez csak nekem furcsa?
miért lenne ez fura?:) igaz nekem hugom van...de ha fiu tesom lenne se lenne fura...testvérként tekintenek egymásra gondolom...miért kéne a testvérem előtt szégyenlősködnöm??...
24 vagyok és átöltözök én apám előtt is....ő is elöttünk ha arról van szó....nem fog rám úgy nézni soha:D lehet, hogy csak én nem értem ezt....
24L
Nekem is furcsa,mert nálunk otthon nem nagyon volt meztelenkedés.
Gondolom nálatok sem,de ha valaki így nő fel,akkor annak teljesen természetes. Más család,más szokások .Szerintem semmi perverzet nem kell beleképzelni,az a beteges.
hát ha igy lepontoztatok akkor biztos debil a családom:D:D:D no mindegy...nem mutogatjuk magunkat direktbe....de esküvőm előtt is együtt fürödtünk le hugommal, mert annyian voltak a házban:) de ha apám bejönne fürdés közbe vmiért a fürdőbe se sikitoznék h apuuu h képzeled:D no mindegy:D
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!