Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az új "divat" hogy a...

Mi ez az új "divat" hogy a lányok érettségi után rögtön, vagy 1-2 évvel szülnek? Csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és az ismerőseim, volt osztálytársaim nagy részének gyereke van már, vagy lesz. Nem tudok elmenni mellette már szó nélkül, mikor újabb és újabb 18-19 éves lányok írják ki facebookra hogy anyukák lesznek és milyen jó minden. Persze hátterük semmi nincsen, apuka is fiatal huszonéves pár hónapja vannak együtt általában, a szülők intéznek mindent pénzügyileg. Kezdem úgy érezni hogy mindez már divattá vált, véletlenül teherbe esni, aztán eljátszani a büszke anyukát. Amúgy teljesen átlagos, értelmes lányokról van szó, nem élek rossz környéken vagy ilyesmi, szóval furcsa ez nekem.
2013. aug. 5. 10:11
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
81%
Semmi baj a hiteles lakással csak az nem saját lakás. Mert ne adja az ég de pár hónapig nem tudják fizetni a részleteit megtudják ki az az lakás.
2013. aug. 5. 11:44
 32/60 anonim ***** válasza:
97%
26, te elég érdekesen gondolkodsz. nem hiszem, hogy ha én 25-26 évesen szülök majd, az már késő és öreg leszek és garantáltan beteg gyerekem születik vagy teherbe sem tudok esni, mert nem 18 évesen szültem... Jézusom...
2013. aug. 5. 11:46
 33/60 anonim ***** válasza:
40%
Egy húszas éveit alig taposó kislány teljesen alkalmatlan az anyaságra. Mindannyiszor elfelejtik páran, hogy benne van a pakliban az is, hogy a fiatal anyuka akár egyedül is maradhat a gyerekével. Erre is kellene gondolni akkor, amikor tudatosan elfelejt védekezni az ágyban a kis csitri. Mert mi van akkor, ha elmúlik a szerelem közte és az apa közt? Mi van, ha a szülőkre se lehet mindig számítani? Mi lesz? Nyomorgás a családiból?
2013. aug. 5. 11:52
 34/60 anonim ***** válasza:
83%
Te is nagyon ráersz itt pörögni, nyílván nem te teremted meg a betevőt...:-D
2013. aug. 5. 11:54
 35/60 anonim ***** válasza:
46%
Mivel gyeden vagyok rendkívül sok időm van, ha már másba nem tudtál belekötni. :D
2013. aug. 5. 11:56
 36/60 anonim ***** válasza:
21%
3 műszakos beosztásról még nem hallottál?
2013. aug. 5. 11:56
 37/60 anonim ***** válasza:
Ohh, hát persze...:-D
2013. aug. 5. 11:59
 38/60 anonim ***** válasza:
94%
Na megtudhatják mi volt az a fain biznisz, amivel ilyen jól jártatok?
2013. aug. 5. 11:59
 39/60 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy tudhatnánk! Az csak a kis álomvilágukban létezik :)
2013. aug. 5. 12:23
 40/60 anonim ***** válasza:
15%
#32.A tizen-huszonba szerinted a 26...28 nem fér bele? Akkor miröl Jézusomozol? (Számok ismerete?)
2013. aug. 5. 13:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!