Hova tovább? Te mit csinálnál a helyemben? (tovább tanulás, munka. )
Először is tudom, hogy az én életem, nekem kell eldönteni, de véleményekre vagyok kíváncsi, hogy ki mit csinálna :)
2 éve érettségizem, akkor sajnos nem vettek fel főiskolára lemaradtam 25 ponttal(fizetőset nem tudnám fizetne sajnos :( ) így ugyanabban az iskolában elmentem 2 éves nappali OKJ-ra, amit most fogok befejezni.
Már tervezem régóta, hogy egy tantárgyból újraérettségizem és így behozom a ponthátrányom, ma szólt egy tanárnő, hogy majd menjek jelentkezni meg hogy 15 ezer lesz..(amit úgy tudtam hogy ingyenes lesz, mert nappalis tanulói jogviszonyom van és első javítás), viszont nem tudom, hogy megér e min. 3 évet még diplomáért menni olyan szakra, amivel azért nehéz elhelyezkedni itt a környéken szerintem(csecsemő és kisgyermeknevelő), de viszont vonz a dolog.
A másik variáció, hogy munkaügyi által vannak tanfolyamok, amik érdekelnének és még havonta pénzt is kapnék érte..fodrász, kozmetikus, műkörmös érdekelne ezek közül.
Egyébként is nehezen hozok döntéseket ilyen dolgokban, sajnos nem tudni, hogy az ember mivel tud elhelyezkedni, de egy 2. szakma kellene vagy diploma..
Megbeszélem természetesen a körülöttem lévőkkel is, de érdekelne, hogy ki mit csinálna a helyemben, én nagyon kilátástalannak látom a helyzetet, egyszerűen nem tudok a jövőre tekinteni, hogy miben tudnék elhelyezkedni és jól is keresni..
Ha van tapasztalatod az is érdekel! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!