Hová menjek? Miért utál a családom?
Ez elég durva igen..
Ha mész egyetemre mindenképp menjél koleszba hogy legalább addig is távol legyél tőlük és lazíthass! Miért kell dolgoznod? Persze jó ha van egy kis pénzed de vannak alkalmi diákmunkák is! Neked arra lenne szükséged a barátaiddal szórakozz most kell élned nem 30 évesen! Mindenképp változtass az életeden és lazítsál szórakozzál bulizzál legyél minnél többet a barátaiddal,vagy ha van a pároddal! Nekem is szörnyű volt otthon a helyzet ennyi idősen,nekem ez vált be hogy mindig párommal voltam,csak este estem haza! Kitartást,nemsokára nagykorú vagy és a te szempontodból sok minden fog változni! Ne pénzeld őket ha ennyire görények!
Beszélni nem beszéltél erről velük? Én már úgy kiaakadtam volna,nem tudom te hogy bírod cérnával..:S
Ne félj.Leszel te még sikeres.
A szüleid meg lesznek egyszer öregek.Eszedbe ne jusson ilyen emberekről gondoskodni és látogatni őket.
A kérdésedet látva pont olyan helyzetben vagy mint a legjobb barátnőm volt 4 éve.Totál ugyanaz.Neki sikerült elköltözni de a szülőkkel minden kapcsolatot megszakított.A szülők nem is keresik.Nagyon durva.
Nem is értem hogy létezhetnek ilyen szülők.
Kitartás!
Az én szüleim is szinte mindig a hibát keresik bennem, tudom, hogy nagyon-nagyon rossz, DE van kiút!
Lassan felnőtt leszel, azt csinálsz, amit akarsz, és senki nem szólhat bele, milyen telefont veszel, mit csinálsz, kivel jársz, stb.
Tegyél félre annyi pénzt, amennyit csak tudsz és próbáld meg elhatárolni magad a szüleidtől!
Ez ellen nem nagyon lehet, mit tenni, én sem tudom megváltoztatni a folyton zsörtölődő anyámat, de mindig arra gondolok, hamarosan a magam ura leszek, lesz sok pénzem, szép lakásom és nagyon boldog leszek, ő meg majd irigykedni fog, hogy a sok szidás ellenére mégsem lett igaza és nem vagyok sem lusta, sem naplopó, hanem egy boldog, sikeres ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!