Hová menjek? Miért utál a családom?
Szegény lányka!
Nem értek egyet a legelső kommenttel (a törrbit el sem olvastam), hogy ne add oda a pénzed. De, adj oda belőle, hisz az mindig kell. De az, hogy így bánnak veled, nem értem mi okból. Ne haragudj, biztos, hogy nem tettél vmi rossz fát a tűzre?
Egyébként, szedd össze magad és beszélj velük! Kérdezd meg, hogy mi ez, miért kapod ezt tőlük! Ez nehéz beszélgetés, de mond el nekik, hogy fáj neked és hogy te szereted őket, akkor ők miért nem, így talán magukba szállnak és észreveszik, hogy mit érzel és milyen fájdalmat okoznak!
Nagyon sajnálom. Drukkolok nrkrd, hogy minél előbb el tudj onnan menni, költözni és soha tbbé ne nézz vissza.
Tudd, hogy nagyon büszke lehetsz magadra ezzel a teljesítménnyel és sztem sokra viszed majd. Anyukádnak ne adj majd egyetlenegy petákot sem, jézusom. Ne haragudj, de ez ez anya szó megcsúfolása volt.
Fel a fejjel!!!
24L
Ismerős érzés...
Ugyanebben a cipőben járok...
De én még csak 12 és fél vagyok. Semmi esélyem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!