Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, de nem merem...

Terhes vagyok, de nem merem elmondani anyumnak. Rettegek majd mit szól a családom, rokonaim. Hogyan fognak ezek után viszonyulni hozzám? Nem terveztük a babót, becsúszott.19 éves vagyok, érettségi előtt állok.5 és fél hetes a magzat.

Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 12:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/115 A kérdező kommentje:
Természetesen félek, egy pici baba születése mindenkire nagy hatással van, főleg ránk. Már 7 hetes lesz, szépen növekszik és semmi pénzért nem öletném meg, akárki is akármit beszél! Az első pár hónap biztos nehéz lesz, igazából nem 'merek' még belegondolni, ezért tanácsokat várok mit hogyan kell majd csinálni stb. :)
2013. okt. 10. 09:36
 112/115 anonim ***** válasza:
39%

Szia!

En ezt a filmet ajanlom neked.

[link]

2013. okt. 10. 11:35
 113/115 anonim ***** válasza:
28%
(: ahogy haladsz előre, ez a "félelem", ami ilyenkor, főleg első gyereknél normális, erősödni fog. Én most járok a 20. hétben, de már 'pánikolok', hogy jéézusom, még soha nem pelenkáztam gyereket, meg se merem majd fogni, annyira kis pici lesz, honnan fogom tudni, hogy éppen miért sír és hasonlók. Mindenki nyugtat, hogy ezek majd ösztönből jönnek, és igenis tudni fogod, hogy mit kell csinálni. Ebben bízok :D Úgyhogy nyugalom, minden rendben lesz, mindenben jó leszel. Amiben kevésbé, abba meg majd belejössz :D Boldog babavárást :)
2013. okt. 10. 21:49
 114/115 anonim ***** válasza:
28%
Így van, ösztönből tudni fogod mit kell csinálnod, ne aggódj! :) A többibe belejössz! Ne feledd, édesanya is születik majd akkor nem csak a baba! :)
2013. okt. 11. 12:48
 115/115 anonim válasza:
Mi lett végül, kérdező? Megszülted a picit?
2022. dec. 17. 10:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!