Kedves Kismamák! Hogy álltok a dohányzással? Megkövezhető vagyok:- ( Sajnos nem tudom letenni:- ( Higgyétek el aggódom, és a világon mindennél jobban szeretem a babámat! Hogy létezik, h ennek ellenére sem sikerül?
jah nézdd meg hogy ez segíthetne-e a leszokásban baba mellett is. Én ezzel szoktam le, még a baba előtt.
Sziasztok!
Lepontozás jön, tudom, mégis leírom.
4 gyermekem van, Hál Istennek mind egészséges!
Nos, én is dohányos kismama voltam,./nem vagyok rá büszke, de mindek álszenteskedjek/
Az első terhességemnél kb. a 3. hónapban tettem le a cigit, egy erős hányás, hasmenés miatt.
A második babánál is cigiztem terhesség előtt, aztán csökkentettem az adagot, kb. a felére.
3 babánál még kevesebbet szívtam, kb. 5 szálat, majd a 4.-nél a 8. hónap elején tettem le a cigit, akkor is csak napi 5 szál volt.
Én azon a véleményen vagyok, sokkal többet árt a babának a sok szorongás, idegeskedés, pótcselekvés, vagy állandó nassolás, mint a minimális, napi 5-8 szál cigaretta, esetleg még az sem végig szívva.
Egy Budapest belvárosában megtett napi másfél órás séta többet árt, mint 10 szál cigaretta, annyi szennyezőanyag van a levegőben.
A kérdezőnek annyit írnék tanácsképpen, hogy ha nem is sikerül teljesen letenni a cigit, csökkenteni biztosan sikerül a napi adagot.
Időponthoz, eseményhez kell kötni.
Mondjuk kaja után 1-1 szál.
Így az is lehet, hogy egy idő után már nem is fogod kívánni.
Kitartást, boldog babavárást, és könnyű szülést kívánok.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!