Csak engem irritál a pocaklakó, babó, babóca kifejezés?
Figyelt kérdés
Nem tudom megmagyarázni miért,de ha valaki azt kérdi,hogy van a babócád és társai,hát ököllel lebírnám ütni.2013. júl. 18. 01:45
61/66 anonim válasza:
Örömmel megnyugtatlak, hogy a családomat elláttam mára. Remélem megnyugodtál. Nos, mivel nem tudod melyik választ írhattam én, így csak találgatsz, de találgass tovább.
Amúgy nem veszekszek, csak nem szeretem ha kötözködnek, nem igazán hagyom magam.
Ha veszekednék, én is olyan dolgokat írnék, mint amit te, hogy SENKI, vagy POFÁD, de intelligensebbnek tartom magam annál, minthogy lesüllyedjek a TE szintedre.
62/66 anonim válasza:
Anyámborogass. Hogy felnőtt, magukat értelmesnek képzelő nők, családanyák ilyen szintre süllyedjenek...Katasztrófa.
63/66 anonim válasza:
Mondta ezt az, aki lelki szegénynek nevezte azokat, akiknek nem tetszik a szopcsi és társai? Mekkorát nevettem! "Vannak határok. Szerintem." Igeeen, itt a lényeg, hahó, leírtad te is, hogy SZERINTED! Szerintem meg nem, akkor mi van?:)
64/66 anonim válasza:
Hát, pont nem rád gondoltam,de azért köszönöm a kedves szavakat. Nálam a "POFÁD" ütötte ki a biztosítékot.
65/66 Bill Is Dead válasza:
A pocaklakó még 2019-ben is elképesztően irritáló.
66/66 anonim válasza:
Pocaklakó, babarojekt, "éhesek vagyunk", " szépen növekedünk", stb. Hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!