Kinek milyen aktív volt ma a pocaklakó? (Lent)
Az enyém ma pont az ellenkezője, mint a Tied. Állandóan mozog, csak akkor nem éreztem, amikor aludtam, amúgy egész nap. Szerintem ne aggódj, az enyém is lusta volt, csak két nappal ezelőtt, én sem értettem, de akkor is mindenki azt írta a kérdésemre, hogy az övék meg aktív volt. :-)
Melyik babára, hogyan hat az idő...
28+1 hkm
21 hetesek vagyunk, és ma közepes napunk volt, 2szer nagyon éreztem, de még előttünk az este... 8-9 óra között szokott bokszolni :D
(második baba)
30 hetesek vagyunk, és a szokását megtartva, ma is nagyon aktív volt. :)
De nem kell aggódnod, egyes babákra a front hat úgy, hogy belassulnak. Nekünk is vannak napok, mikor csak éppen hogy mozog, de ha piszkálódtam, reagált majdnem mindig. (Egy kis rúgással, vagy éppen azzal, hogy elhúzódott. Vagy nagy ritkán sehogy sem. :D Ez babafüggő. Mindenki ismeri a sajátját, tudja, hogy hat-e rá a piszkálódás. Van, akit hidegen hagy. :)) Egyébként nálunk is a 27. hét volt olyan, hogy kissé belassult, kevesebbet mozgott, majd minden visszatért a régi kerékvágásba, és reggeltől estig izeg-mozog... :)
Üdv:
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!