Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen aktív volt ma a...

Kinek milyen aktív volt ma a pocaklakó? (Lent)

Figyelt kérdés
Az enyém nem igazán mozog,kicsit aggódok miatta.Mert kb 2*3* érteztem ma csak és nagyon gyengén!27hetes vagyok.
2013. jún. 9. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Az enyém ma pont az ellenkezője, mint a Tied. Állandóan mozog, csak akkor nem éreztem, amikor aludtam, amúgy egész nap. Szerintem ne aggódj, az enyém is lusta volt, csak két nappal ezelőtt, én sem értettem, de akkor is mindenki azt írta a kérdésemre, hogy az övék meg aktív volt. :-)

Melyik babára, hogyan hat az idő...

28+1 hkm

2013. jún. 9. 18:57
 2/7 Kerria ***** válasza:

21 hetesek vagyunk, és ma közepes napunk volt, 2szer nagyon éreztem, de még előttünk az este... 8-9 óra között szokott bokszolni :D

(második baba)

2013. jún. 9. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia. Az én pocaklakóm ma nagyon erőseket rugdosott délután. Reggel éreztem még mozgolódást meg talán még este fogok mert akkor szokott aktív lenni vacsi után. Nem kell aggódni a lényeg hogy érezted. Boldog babavárást 22 hkm
2013. jún. 9. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 20hetes vagyok én és különösen aktív volt ma a kicsi:-):-) Megállás nélkül rugdos :-)
2013. jún. 9. 19:30
 5/7 Tunde1983 ***** válasza:
szia, az en babam is lusta volt tegnap is es ma is. szerintem ne aggodj, ha ritkan is, de erzed, akkor nincs baj. 25hkm
2013. jún. 9. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:

30 hetesek vagyunk, és a szokását megtartva, ma is nagyon aktív volt. :)

De nem kell aggódnod, egyes babákra a front hat úgy, hogy belassulnak. Nekünk is vannak napok, mikor csak éppen hogy mozog, de ha piszkálódtam, reagált majdnem mindig. (Egy kis rúgással, vagy éppen azzal, hogy elhúzódott. Vagy nagy ritkán sehogy sem. :D Ez babafüggő. Mindenki ismeri a sajátját, tudja, hogy hat-e rá a piszkálódás. Van, akit hidegen hagy. :)) Egyébként nálunk is a 27. hét volt olyan, hogy kissé belassult, kevesebbet mozgott, majd minden visszatért a régi kerékvágásba, és reggeltől estig izeg-mozog... :)

Üdv:

30 hkm

2013. jún. 9. 23:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Szió! Nekem 3 napig nagyon lusta volt már azon voltam felhívjam a védőnőm hogy nem mocorog annyit mint szokott 15 szokott ha nagyon aktív, most az elmúlt 3 napban 4 szer 2 szer éreztem őt, viszont ma lesem állt egész nap mocorgott minek nagyon örültem :). Szerintema te babócád sem szereti a frontokat rossz időt. Ma milyen volt a babócád mennyit mozgott?
2013. jún. 10. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!