Anyukák! Akiknek sokat mozgott a pocaklakó, születés után is aktiv baba volt? És aki többet szült a fiú vagy lány mozgott többet?
De még mennyire! Egy perc megállása sincs! Néha már úgy zuhanunk be Apával este az ágyba, mintha lefutottuk volna a maratont!
Kisfiú, és most is kisfiút várunk, tehát felkészültünk rá, hogy kő kövön nem marad a házban! :)))
Igaz, csak egyet szultem, egy aranyos kisfiut.
Nagyon sokat mozgott benn is, rengeteget mozog most is.
25 honapos, estere mindig a duracell beindul. Nagyon aktiv gyerek, ha en kellene azt vegigcsinaljam amit o lemozog egy nap, estere hullahazba vinnenek, garantalva.
1.lány: alig mozgott a pocakban, néha úgy bökdöstem fel -- kint is nagyon békés, nyugodt gyerek (2éves) -- könnyű szülés volt.
2.lány: rengeteget mozgott a pocakban, meg sem állt egy percre sem, még éjjel is -- kint is nagyon nyugis, türelmes, békés, csudajó természetű (3hós) -- még könnyebb szülés volt mint az első.
Pocakban nagyon aktív baba volt, születése után még aktívabb! Még csak 3 hónapos a kislányom, de egész nap "dolga van". Össze-vissza jár állandóan keze-lába és alig alszik. (Bár szerencsére este azért alukál.)
Én szedtem homeós bogyókat a 36. héttől (Caulophillum, Cimicifuga, Arnica). Nem tágultam, császár lett. Úgyhogy nekem nem jött be, de ha szeded, akkor nem ártasz vele, és hátha bejön neked, csak higgy benne erősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!