Ki utálja még azt az elnevezést, hogy "pocaklakó"?
Én is Aliennek!!!! :D
Szerintem találó. A pocaklakó olyan nyálas.
Én sem szeretem, mondjuk én ritkán becézgetek bármit is.
Egyszer volt egy kérdés (talán páran emlékeztek rá, nagy port kavart), hogy hogyan hívjuk az orrváladékot, én meg a sok fikusz, takimaki, manó és isten tudja mi után be mertem írni, hogy "takony", hát el is szabadult a pokol.
Ja arra emlékszek. Hát igen a kérdező szerint az embert simán le lehet taknyozni, de a taknyot nevén nevezni, na az szörnyű :))
Aztán még durvább lett. Remélem csak kamu kérdés volt, mert ha nem akkor az a nő veszélyes a társadalomra.
Óóó, te voltál a taknyos válaszoló! Ah, olyan büszke voltam rád - és olyan jót röhögtem! Az a kérdés a mai napig kísért! Ahogy felnőtt nők ölre mennek, hogyan is nevezzék... :D
Köszönöm, bearanyoztad azt a napom!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Aki szeretne nosztalgiázni...így utólag már vicces. :)
Már az első terhességemnél is gyűlöltem. Annyira visszataszítóan negédes számomra! A lányomat anno és most a fiamat is szimbiótának hívom. Igen a férjem mellett sikerült a Csillagkapun szocializálódnom.
Egy gyönyörű 2 éves és egy 27 hetes magzat anyukája
Nekem is szimbióta :) szintén a férjem Csillagkapu-mániája :) ja és néha Alien predator :) amikor úgy érzem mintha kiszakítaná a hasfalam a lábával kezével!
2. baba kb 32.hét
Ha megszületik akkor meg mondjuk Petőfi Sándor utca 60. alatti lakó? Végül is ott fog lakni?! Egyik kollégám hívta így a lányom. Megkértem, hogy mellőzze ezt a kifejezést.
A gyönyörű 2 éves és a 27 hetes anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!