Kell még? 35 hetes a Pocaklakó és sokan mondták, h ilyenkor már ne szedjünk vitamint, mert felesleges.
Megbántam h nem szedtem orvosi javaslatra 34.hét után...
Vitamin hiányos lettem,görcsbe állt a kezem,állam szülés után még jét héttel is a mg,ca,és egyéb vitamin hiányok miatt. Fiamnak is kellett adni infuzióba.
Nekem a védőnő is azt mondta, ha normálisan táplálkozom, sok gyümi stb, akkor nincs szükségem rá. Azt mondta majd szülés után 1-2 hónapig szedjem,mert akkor hirtelen kiszív a picim :)
Én már rég nem szedem.
35 hetes kismami
köszi a válaszokat:-)
igen,a Kisfiammal végig szedtem is még szoptattam,de mostanában hallom ezeket a "túl nagy lesz a baba"-a vitamintól- véleményeket.. de inkább szedem,minthogy vmi hiány legyen:-)
A terhesség és szoptatás rendkívül kimeríti a szervezeted vitamin készletét,amit pótolni kell! Így testileg,lelkileg jól érzed majd magad!
Ezt nem muszáj vitamin készítményekkel pótolni,elegendő (ahogy előttem már írták is!) gyümölcsök- nyers zöldségek fogyasztása!
Ha nem szoptatsz majd,akkor is ajánlott (ha vitamin készítményt szedsz) a szülés után 3. hónap végéig szedni! Gyümölcsöt,zöldséget amúgy is kellene naponta enni!
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!