Anyukák! Akiknek sokat mozgott a pocaklakó, születés után is aktiv baba volt? És aki többet szült a fiú vagy lány mozgott többet?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 11:35
11/15 anonim válasza:
2 fiút szültem.
Mindkettő pörgött forgott meg nem állt a pocakomban, néha már féltem... A való életben még rosszabbak, egy percet sem tudnak a fenekükön ülni:)
12/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok!Most is itt ülök a gép előtt szól a zene és mozog táncol a zenére :) Hát én is igy vagyok ezzel a málnalevél teával nem veszitek azzal ha iszom még lehet hogy segit is
2011. jan. 26. 13:56
13/15 anonim válasza:
szia!Mi is 28 hetesek vagyunk.Nekem is sokat mocorog.Már mi is nagyon várjuk:)!Mire vagy kiirva?Nekünk kislány lesz.Hannának fogják hivni.Bár őszintén megvallva,azért én félek a szüléstöl:S/első baba/!Te hogy vagy ezzel?
14/15 A kérdező kommentje:
Április 25-re vagyok kiirva pont húsvét hétfő :)!Én nem tudom az elején nagyon féltem a szüléstől de egyre közeledek hozzá és már nem igazán félek!És te hanyadikára vagy kiirva?
2011. jan. 26. 15:51
15/15 anonim válasza:
Szia most olvasom a kérdésed én is április 24-re vagyok kiírva.Kisfiú lesz és Zsoltnak fogjuk hívni,ő is nagyon aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!