Kismamák, Nálatok mit takar a "sokat pihenni" kifejezés?
Mikor első fiammal voltam terhes akkor feküdtem le mikor álmos voltam, a takarítást nem vittem túlzásba,este ha volt erőm filmeztem,reggel sokáig aludtam.Nem volt munkám.
2. fiammal a "sokat pihenni" azt jelentette, hogy mikor letettem 1,5 évesemet akkor lefeküdtem én is egy órára és az esti fektetés után már nem mosogattam:))
Nem fekszek egész nap, pedig kicsit kéne.. Én minden kisebb munka után megpihenek....
Pl. elmosogatok utána leülök kicsit, felporszívózok utána leülök kicsit... mindig attól függ a csücsülés ideje, hogy mennyire fárasztó dolgot csinálok előtte..
Próbálom beosztani a teendőket, hogy minden napra csak kicsi jusson...
Oh, egész nap feküdni... Ilyen nálunk nem nagyon jöhet szóba, túl izgága vagyok hozzá. Nálam úgy néz ki a pihenős életmód, hogy este 11 és éjfél között békésen elalszom, reggel 6-kor kelek a párommal. Beszélgetünk, ő készülődik, aztán mikor elment, én visszapihenek. Ha aznap éppen semmi fontos tennivalóm nincs, akkor nem állítok be órát, de próbálok 10-kor kelni. Mostanában egyre nagyobb már az alvásigényem, így fokozatosan át kellett állnom a 8 órási kelésről a fél 9-re, 9-re, majd fél 10, és most már a 10 óránál járunk. Ezután reggeli, majd bevásárlás, utána ebéd/vacsi készítése. Itthon tanulás (most hogy nincs munka, tudok 100%-ban a tanulmányaimra koncentrálni), ebéd, egy rövid pihenő, aztán pakolás, rendet teszek, megint házimunka, jön haza a párom, vele beszélgetünk, vacsi, filmnézés, fürdés, pihenés...
Ha van intézni valóm, akkor ahhoz igazítom a napom, és próbálok egy napra több tennivalót is beiktatni, hogy azokról is le legyen a gond. :)
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!