V.Szabina83 kérdése:
Ma vagyok 19 hetes és 2 napos és ma vették le a magzatvizet! Mit jelent a Thorax AP kifejezés? Nekem az most 40 mm ami meg van csillagozva és utána pedig 44 mm van írva! Most az jónak felel meg vagy nem?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 14:29
1/3 anonim válasza:
Thorax a mellkast jelenti. Nagyon sok helyen nem mérik. Szerintem a csillag és a 44 mm azt jelenti, hogy annyinak kéne lennie. De mint ugye tudjuk, a babák nem egyformán fejlődnek.
2/3 anonim válasza:
Szia!megkérdezhetem miért kellett magzatvíz mintavétel?vérvétel eredmények? vgay láttak valamit?köszi!
3/3 A kérdező kommentje:
rossz volt az afp-nél a 21-es kromoszóma és nem jól tartja a kisujját ezért a kockázat megnőtt 1-ről 2 %.ra.
2012. ápr. 10. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!