A betöltött 40. héten hogyan nézik a magzatvízet?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 15:29
1/7 anonim válasza:
nekem egyszer sem nézték.
azt csak akkor nézik ha ctg nem jó vagy toxémia veszély áll fent.
2/7 anonim válasza:
nálunk is nézik a betöltött 40.hét után! hát nem akarlak ilyesztgetni,-nekem egy kicsit fájt az első alkalomkor.
végülis semm extra. olyan mint amikor rákszűrést csinálnak.felhelyeznek egy kacsát (azt hiszem így mondják)a hüvelybe-és a többit már nem láttam,mert arra koncentráltam hogy lazítsak. az egész max 1perc! nekem 1hétig mindennap csinálták.ugyhogy csak azt tudom mondani minnél inkább lazítasz annál kevésbé érzed.
3/7 anonim válasza:
Nekem sem néztek egyszer sem. 41.héten szültem indítással.
4/7 anonim válasza:
csodálkozom,hogy nem nézték,mert elég veszélyes ha a baba belekakil a vízbe és nemveszik észre időbe.
5/7 anonim válasza:
Nálunk a kiírt napon nézik először, majd 2 naponta újra. Engem nagyon elrémísztettek, hogy fájni fog, de olyan volt tényleg mint a rákszűrés.
6/7 anonim válasza:
nekem az első terjhességemkor nagyon fájt amikor csinálták,még véreztem is utána.most a 2.nál remegő lábakkal ültem fel a vizsgáló székbe,és mondtam a dokinak,hogy mennyire félek mert rossz élményem van erről!de azt mondta,hogy lazítsak.és tényleg nem fájt.gonolom ez orvos függő is,hogy ki mennyire dúrva..
7/7 anonim válasza:
betöltött terminusnál kell nézni 2 naponta. Szétterpesztesz, doki bekukkant. Fájni csak akkor fáj, ha teljesen zárt a méhszájad, mert akkor ki kell tágítania annyira, hogy az amnioszkóp beférjen. Az nem kellemes... nekem szerencsére nem fájt. 1 centire már nyitva voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!