Ha már termintúllépés van, és 2 naponta nst-re kell menni, akkor minden alkalommal méhszájat és magzatvizet is néznek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 18:40
1/2 anonim válasza:
De hogy is. magzatvizet nekem egyszer sem nézték, az nagy fertözö feszély.
Méhszájat is csak a legutolsó 40-ik héten nezték, aztán 1-2 naponta ctg. aztán 9-ik napon beutaltak másnapra a korházba ott beindult magátol.
2/2 anonim válasza:
Nem.Én a 39.héttől jártam 2naponta a kórházba nst-re,ezalatt 1-szer vizsgált meg a doki.Magzatvizet nem néztek.A 42.héten befektettek,indítottak.Hétfői nap kellett bemennem akkor indítottak de nem indult be,még kedden és szerdán is indítottak de akkor se indult be.Szerdán nézték meg a magzat vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!