Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmondaná nekem valaki, hogy...

Elmondaná nekem valaki, hogy mit jelent az a kifejezés, hogy missed ab?

Figyelt kérdés
Ma voltam ultrahangon.Azt mondta a doktornő,hogy nem látszik a petezsákban embrió.Utolsó vérzésem 2010.dec.13-án volt.Szóval elvileg ma vagyok 8 hetes.Létezik,hogy még nem látszik semmi?3 nap múlva kell visszamennem,és ha akkor sem látszik semmi,akkor meg kell szakítani a terhességet.Ez lett volna az első babánk,és sokáig próbálkoztunk,míg végül összejött.Nem lehetek ilyen szerencsétlen!!
2011. febr. 7. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:

missed ab, amikor elhal a baba, nem mutat életjelet (nincs szívhang), és művileg kell befejezni a terhességet.

Szívből kívánom, hogy Nálad ne így legyen!

2011. febr. 7. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudom nem könnyű, de ne gondolj a rosszra!Ha folyton aggódsz, és szerencsétlennek gondolod magad, ha mégis van baba, akkor nem tesz jót.
2011. febr. 7. 18:53
 3/6 anonim válasza:
az elhalás után végeznek egy "gyógykaparást", ami már nem is kaparás mert vákummal szívják ki.vetélést jelent
2011. febr. 7. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:

A többiek elmondták a lényeget!

Én így jártam pontosan mint Te! :(

8 hetesen üres petezsák,vártak még 1 hetet majd megindult a vetélés amit műtétileg be kellett fejezni! :(

Ez volt a 2. terhességem,az elsőnél pedig a baba halt el!

Úgyhogy kijelenthetem: -szerencsétlen vagyok! :(

Drukkolok,hogy ne így járj!!!

Minden jót!

2011. febr. 8. 14:30
 5/6 anonim válasza:
én a harmadik vagyok, fel a fejjel nekem már ez a nagyedik terhességem az előző három, elhalt, vagyis az egyik méhen kívüli volt. most 16hetes vagyok, jön még télre tavasz
2011. febr. 8. 20:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok biztatást,jól esik ezeket a szavakat olvasni.Majd holnap minden kiderül.
2011. febr. 9. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!