Mikor látni először egy nő hasán, ha 1, és ha 2 picivel terhes? És a mellméretén?
Ő mikor látja is magán, (többi erre utaló/utalható jelet most figyelmen kívül hagyva, a hasán, mellén, mikortól látja?) És egy teljesen külső valaki mikor következtethet erre (aki mondjuk nem ismeri és nem is lát be a pólója alá)?
Hanyadik héten, hónapban?
Egy történethez amit írok, kellene ez a kis segítség.
Ha valaki csak az egybabásra, vagy csak az ikresre tudja a választ, azt is légyszi, írjátok meg! Nagyon hálás leszek!!:) Ha 3 vagy több babásat is írtok, aki olyat tud, az is jól jöhet még:)
Előre is köszönöm:)
ez függ a nő testalkatától, a súlyától, attól, hogy hányadik babáját várja, mennyire erős a hasfala, és még a genetika is beleszól, hogy a családjában mi volt a jellemző eddig
nálam nagyon későn, csak a 7. hónapban lehetett látni, hogy babát várok az első terhességnél, addig a lányom egészen a gerincemnél tanyázott, a második terhességnél pedig a 12. héten már akkora volt a pocakom, mint amivel szülni mentem az elsővel
nekem első terhességem, átlagos súllyal kezdtem, az 5. héten rákérdezett egy kétgyerekes ismerős, szóval már látni lehetett, most a 21. héten meg már akkora, hogy csak lesnek, amikor azt mondom, kb. félidőnél járunk:) két baba egyébként, az kimaradt:)
a hasam már egy pár napja reped, sajnos, a mellemen nagyon régóta már csíkok vannak, és átlátszanak a kék erek. a has repedés szerintem emiatt van, gyorsan nőtt meg, a mell az gondolom egyéni is, nem lett akkora nagy egyébként, inkább megváltozott.
átlagban a 7-8. héten kezdték kérdezgetni, a főnökömnek a 8.-on mondtuk el, de közölte, ő már látta rajtam :D kérdezz nyugodtan :)
Én nem vagyok vékony, ikrekkel voltam amúgy terhes. 12. héten már látta mindenki, hogy terheshasam van, elötte csak puffadtam nagyon, az más volt.
A 15. héten kezdett nagyon nagyon nőni, onnantól egyértelmű volt, hogy "túl nagy" a hasam:)
Végére hatalmas lett, de csak az utolsó héten repedt a bőröm. (40. héten szültem)
A mellem szinte rögtön még nagyobb lett:(
Szóval összevetve már 7 hetesen kénylemtlenek voltak a gatyáim, de aki nem tudta, hogy terhes vagyok, az azt hitte, hogy meghízhattam, hiszen csak puffadós hasam volt. Utáltam!
Kismamás pocakom 12. hét után lett az ikrekkel.
Első baba és párom már látja rajtam, hogy nő a poci.
11 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!