Mikor látni először egy nő hasán, ha 1, és ha 2 picivel terhes? És a mellméretén?
Ő mikor látja is magán, (többi erre utaló/utalható jelet most figyelmen kívül hagyva, a hasán, mellén, mikortól látja?) És egy teljesen külső valaki mikor következtethet erre (aki mondjuk nem ismeri és nem is lát be a pólója alá)?
Hanyadik héten, hónapban?
Egy történethez amit írok, kellene ez a kis segítség.
Ha valaki csak az egybabásra, vagy csak az ikresre tudja a választ, azt is légyszi, írjátok meg! Nagyon hálás leszek!!:) Ha 3 vagy több babásat is írtok, aki olyat tud, az is jól jöhet még:)
Előre is köszönöm:)
Hú, ez nagyon alkati kérdés. Nekem elég kicsi hasam volt, nem vagyok vékony alkat, de túlsúlyos sem, 171 cm-hez akkor 62 kg voltam. Az első babámnál nagyon sokáig csak meztelenül látszott valami változásféle, az is olyan 4. hónap környékén kezdett. Mivel főleg téli kabátot hordtam az utolsó 1-2 hónapot leszámítva, volt olyan szomszéd, akinek csak az tűnt fel, hogy egy babát hoz a férjem haza... :D
1 hónappal a szülés előtt idegenek meg voltak döbbenve, hogy mindjárt szülök. A szülés előtt 2 héttel volt egy látványos nagy növekedés még, akkor jöttek a striák is, addig semmi.
Most ikreket várok, 16 hetes vagyok, ha testhez álló felsőt veszek, akkor az ismerősök szerint látszik már valami pici poci. Idegeneken azt veszem észre, hogy gyanakodva méregetnek, hogy vajon csak meghíztam vagy babát várok. :)
Azt hittem, hogy a második terhesség + az ikrek miatt ilyenkorra már látványos hasam lesz, de nem mondanám annak, a férjem szerint bosszantóan csinos vagyok. :D
Hozzáteszem, ez szigorúan alkati kérdés lehet, mert nem vagyok egy fittness csaj, a kisfiam utáni rohangálást leszámítva nem is mozgok, soha nem voltam sportos. Ezért számomra is meglepő, hogy ilyen "kompakt" terhességeim vannak és nem hízok velük a "normális"-nál jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!