Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukám terhes pedig elkötötté...

Anyukám terhes pedig elkötötték. Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
Anyukámat elkötötték, mikor megszületett a hugom 10 éve. Most 42 éves és egyáltalán nem szeretnének már több gyereket. 3-an vagyunk testvérek. Azt, hogy babát vár már több orvos is megerősítette, 7 hetes a magzat, és biztosan nem tartják meg, mert a hugomat sem volt biztos, hogy ki tudja hordani, és ez most sincs másként. Mind a hárman császármetszéssel születtünk, csúnyán hegesedett.
2013. jún. 12. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Valószínűleg valamit csúnyán el rontottak műtét közben. Sajnálom,hogy anyukád így járt. Ritka az ilyen eset.
2013. jún. 12. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Pont a múlthéten olvastam a végleges meddőségre tételről. Abban az volt, hogy ritkán ugyan, de a szervezet "kijavítja a hibát", amit a a csomó jelent a petevezetéken.

Nagyon ritka eset.

2013. jún. 13. 07:21
 3/8 A kérdező kommentje:
És nagyon fájdalmas is lelkileg így. Soha nem volt anyukámnak abortusza. Most is már hajlottak rá, hogy megtartsák, de nem lehet, mert abba anyu belehalhat. És hiába vagyok én már 20 éves, de nekem, apukámnak, és a hugaimnak (16, 9) szükségünk van anyura, és nem fogunk kockáztatni. Ha emiatt valaki elítél minket, magasról teszek rá!
2013. jún. 13. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

hát sztem EZÉRT nem ítélheti el senki, mert akkor annak én húzok be egyet...

Egy abortusz egy 3 gyerekes anyának olyan lelki kínt jelenthet majdnem mintha meghalna...:-(( nagyon sajnálom, hogy így jártatok..:-((

Kitartást kvánok!!

2013. jún. 15. 11:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Senki nem ítél el. (Remélem...)

Ebben az esetben az abortusz a helyes döntés, én is így gondolom kétgyerekes (4 és 1 évesek) anya létemre.

2013. jún. 15. 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Anyukád a legjobb döntést hozta. Emiatt senki sem ítélheti el. Sok erőt és kitartást.
2013. jún. 15. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Anyukádnak nem volt más választása!Hát,elég ocsmány dolog az élettől,hogy ilyen helyzetbe hozta.Szívből sajnállak Benneteket,nagyon nehéz lehet most.Kitartást!2 fiú+8.5 hónapos csajszi anyukája
2013. jún. 15. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:
anyukád abortuszra ment?elvileg akkor orvosok hibáztak elkötetésnél
2021. aug. 9. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!