Csak engem irritál a pocaklakó, babó, babóca kifejezés?
Az összes ilyen becézés kedveskedésből alakult. Ha nektek ez nem tetszik, nem bírjátok még elfogadni sem, ha már használnotok nem kell, komolyan lelki szegények lehettek.
Az meg külön gáz, hogy valakit az alapján próbáltok minősíteni, hogy a fürdés, vagy a fürcsi szót használja. Az oké, hogy véleményt nyilvánítasz, hogy esetleg nem tetszik, de azért vannak határok. Szerintem.
:D Szerintem nagyon beteg hogy ilyen marhaságon vitáztok:D
De ez a kérdés is az:D Olyan Juli néni Kati néni ül kint a padon hogy te téged nem idegesit hogy a Piroska már megint lekvárt főz?:D:D
Bocs kérdező de pl a zsebkendőt is zsepizem:)meg a zsömlét is zsömizem a fiamnak kukita mondok a kukijára nem pedig férfi nemi szervet.
A szopipárna ami pedig basszus szopipárna azt is igy hivom nem javitom ki magam hogy a szoptatópárnám:D:D:D kicsit hülyén hangzik.:D
Nem tudom mennyire vagyok degradált de szerintem nem attól normális nem normális valaki hogy pl a tehenet lebocizza vagy letehenezi. De alapvető dolog szerintem hogy ismerősöknek nem kezdek el a tejciröl szopiról beszélni most öszintén kit érdekel hogy ki mennyit fejt tegnap vagy éppen /fejcizett/:D:D:D bocs magas labda és sose beszélek T/1 ben de ha egy anyuka nekiáll velem beszélgetni és azt mondja hogy szopiznak még éjjel nem megyek tőle falnak.
Engem a vacsora után/ előtt leadott hüvelygomba prosztata és az az új csúszkáló OB tampon reklám sokkal jobban kiakaszt.
Utolsó válaszolóknak adok igazat!
Szerintem ne idegesítsen már senkit az, hogy, valaki/k kis csodaként élik meg azt, hogy sikerült teherbe esniük, mert sokszor tényleg az. Több vetélésen túl vagyok,szóval, tapasztalat.Vagy éveken át küzdenek a babáért, sikertelenül?! Amúgy is, szerintem, ilyen esetekben, meg tényleg csoda a várandósság. Szerintem a terhes vagyokkal nincs baj, de van aki érzelmesebb, és úgy beszél állapotáról, úgy hívja, ahogy akarja. Vagy inkább vegyük fel a kisebbség körében elterjedt: Purgyét várok kifejezést?
Irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád! Ezen fennakadni, ennyire, kérdést kiírni...szánalmas.
Nekem sem tetszik sok minden, mégsem borulok ki rajta. na mindegy.
Az, hogy valaki hogyan beszélget, becézgeti csecsemőjét, kisgyermekét, mindenkinek a saját dolga. Ne érdekeljen már annyira! Amúgy meg attól meg tanul beszélni normálisan, ha néhány ételt, tárgyat, cselekvést becézve hall. Minden szülő, változtat ezen, amikor már beszélni tanítja. Addig meg szerintem miért ne? Vagy szerinted kérdező ezek a felnőttek így fognak beszélgetni egymás között? Pl. Kérek szépen egy húslevcsit.., így gondolod? Én még nem találkoztam ilyennel.
Ennyire kiakadni, hogy képes volnál megütni az ilyen szülőket!? Tényleg nincs problémád más...
Szerencsémre, hogy nem ismerjük egymást, legalábbis, remélem.
Majd a gyerekednek légyszi, ne énekeld a boci-boci tarkát.
Nyelvtanilag kizárólag a "borjú-borjú tarka" elfogadható.
OMG...
Namármost :-D
A 30as kommentem értelemszerűen annak szólt,aki hisztis libaként jellemzett engem,mert nem tetszik ez vagy az.
Sehol sem írtam,hogy felrobbanok a dühtől,ha ezeket hallom.Van néhány kifejezés,amit a fülem nem bír elviselni.Nem hinném,hogy jellembeli hiba és szánalmas sem vagyok,köszönöm a pszichológiai analízist.
Kérdést akkor és abban a témakörben,illetve olyat írok,amilyet csak akarok,hiszen ez az oldal arra való.
Senkivel sem veszekedtem és igen ez a legnagyobb problémám hála Istennek,no lehet akkor irigykedni!
Ha valamivel nem értessz egyet rögtön pattogsz,ahogy látom.Hűtsd le magad.Sehol nem írtam,hogy másokat megvernék ezekért,vagyis nem ebben az értelemben.Látom baj van a gógyiddal. :-)
A kérdésben leírt szavak igenis irritálnak,azaz ráz tőlük a hideg.Mindenki úgy beszél a gyerekével ahogy akar,de maradjunk felnőttek a felnőttek közt.Más a pelus szó meg más a tejci.Igaz,hogy páran rettenetesen kezdenek beszélni ha gyerekük születik.
Engem te meg ne oktass ki,hogy hogyan meséljek a gyerekemnek.Begyulladt az arcod egy kérdéstől,amihez nincs közöd és vered itt a nyálad.Menj tápit készíteni és hagyd a
kérdést a fenébe,mert itt nem kívánatos személynek minősülsz.
További szép estét! :-)
"Értessz" "namármost" és még te írod hogy rosszul használja valaki a magyar nyelvet.
Amúgy nem tudom mi az a gógyi gondolom az észre céloztál.De könyörgöm felnőttek vagyunk!!!!!!!!
Én is azon a véleményen vagyok hogy hisztis liba vagy.Ha valaki nem bólogat neked mint egy kiskutya az hogy is írtad???Nem kívánatos személy itt :)
Mekkora arcod van!
Akkor ezt mivel magyarázod? Vagy nem is emlékszel mit írtál ki?: "ha valaki azt kérdi,hogy van a babócád és társai,hát ököllel lebírnám ütni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!