Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak engem irritál a pocaklakó...

Csak engem irritál a pocaklakó, babó, babóca kifejezés?

Figyelt kérdés
Nem tudom megmagyarázni miért,de ha valaki azt kérdi,hogy van a babócád és társai,hát ököllel lebírnám ütni.
2013. júl. 18. 01:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
82%
engem is pocaklakó a legjobban meg a babó a babóca annyira nem.
2013. júl. 18. 01:51
 2/66 anonim ***** válasza:
88%

Pocaklakó már kissé elcsépelt lett, régen aranyosnak találtam.

Babó nem tetszik, nem egy baba jut róla eszembe.

Babócával nincs bajom.

Engem az irritál, ha valaki azt írja, hogy arra vár, hogy vele is "megtörténjen a csoda". Azaz megtermékenyüljön...-.-

Nagy dolog az biztos, de ez túlzás szerintem.

2013. júl. 18. 01:53
 3/66 A kérdező kommentje:
Régebben a babaprojekt szótol mentem a falnak.Vagyis...még mindig.
2013. júl. 18. 02:05
 4/66 anonim ***** válasza:
94%
Engem is irritálnak a pocaklakóval az élen.. Ezeknél a hülye kifejezéseknél már csak az idegesítőbb, amikor az anyukák többes szám első személyben beszélnek a kisgyerekükről.
2013. júl. 18. 02:10
 5/66 anonim ***** válasza:
83%

Egyetértek én is:)

A megtörténjen a csoda is hasonló,bár mióta a sógornőmék 14 évig küzdöttek a babáért,azóta megértem őszintén

2013. júl. 18. 02:35
 6/66 anonim ***** válasza:
65%
En meg nem ertem a "problemat". Szerintem ezekkel az elnevezesekkel nincs semmi gond. Engem olyan dolgok irritalnak ha pl dohanyoznak vagy isznak terhesseg alatt, de hogy ilyesmit hagyjam, hogy irritaljon, hat kisebb bajom is nagyobb ennel :) Nem kotozkodni akartam csak meglepett ez a kerdes. :) 29 hkm
2013. júl. 18. 02:41
 7/66 anonim ***** válasza:
52%
En sem ertem tulzottan.Engem se irritalnak ezek,foleg nem az hogy megtortent a csoda..Mi 6 evet vartunk a babara,es igen is egy kis csoda..:) Mondjuk engem a baby kifejezes zaklat..:D De az itt felsoroltakkal nincs bajom.35 hkm
2013. júl. 18. 03:05
 8/66 anonim ***** válasza:
42%

A pocaklakó eleinte aranyos volt, de évek alatt már erőltetett és elcsépelt lett számomra.

A babó meg a babóca az meg azért nem tetszik nekem, mert mindig "A babó" című Tolkien könyv jut eszembe meg a szőrös lábú hobbitok, mert ugye mielőtt betört a Gyűrűk ura film láz, azelőtt nem A hobbit, hanem A babó címen futott a könyv.

De amúgy engem más szavak is zavarnak, ha lehet még jobban. A "magzat" (ez de gáz nekem valahogy nem egy fejlődő baba, hanem egy sperma folt jut eszembe) az "emlő" (jó hogy nem már tömlő), a "vajúdik" (varjú-dikk?), CSECSemő és társai. Nem igaz, hogy valahogy az összes ilyen témában kitalált szónak ilyen borzasztó hangzása van. Akkor már inkább a babó és társai...

2013. júl. 18. 03:53
 9/66 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem is borzasztoak.Egyetertek a valaszoloval,aki irta,hogy ennel mar csak a tobbes szam elso szemely hasznalata a jobb...Amit meg nagyon idiotanak tartok az az,amikor a kisgyerekes anyukak selypitve beszelnek a gyerekukhoz,mintha ok sem tudnanak normalisan beszelni (pl. mejje megy aja meg a kici babucija?)...

En a szuletendo kislanyomat amugy altalaban a neven emlegetem,vagy esetleg ugy,hogy baba,kisbaba (ezeket inkabb akkor hasznalom,ha mondjuk a vedonovel beszelek,aki nem feltetlenul tudja,hogy mi lesz a kislanyom neve).

23hkm

2013. júl. 18. 05:13
 10/66 anonim ***** válasza:
95%
A selypítéssel nagyon vigyázni kell a családban az egyik kisfiúnak a szülei meg a nagyszülők folyton gügyögtek, erre könnyű rákapni és nem szoktak le róla hiába nőtt a gyerek és ez odavezetett, hogy mielőtt nagycsoportba akarták adni, az, aki nem volt folyton összezárva a gyerekkel csak nézegetett körbe, hogy "mit mond?"
2013. júl. 18. 05:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!