Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak engem irritál a pocaklakó...

Csak engem irritál a pocaklakó, babó, babóca kifejezés?

Figyelt kérdés
Nem tudom megmagyarázni miért,de ha valaki azt kérdi,hogy van a babócád és társai,hát ököllel lebírnám ütni.
2013. júl. 18. 01:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
54%

Istenem ilyeneken fennakadni....ennél nagyobb gondod ne legyen az életben.

Mindegyik kifejezés kedves és aranyos.

Jobb lenne, ha azt kérdeznék, hogy hogy van a kölyköd, vagy a kis fattyad?

2013. júl. 18. 06:22
 12/66 anonim ***** válasza:
47%

2. válaszolónak. Hidd el 8 év próbálkozás után egy spontán megtermékenyülést te is csodának neveznél!

Egyébként engem is kiráz a hideg az ilyen negédes kifejezésektől.

2013. júl. 18. 06:37
 13/66 anonim ***** válasza:
82%
Én még megtoldanám a tejcsivel, és a tápival! A tápi mindent visz nálam! :)
2013. júl. 18. 06:59
 14/66 anonim ***** válasza:
75%

Tegnap olvastam: "tüsző repi szuri". Nálam ez visz mindent. Na meg a szopi, szopcsi, cicizik, tejcsi, tejci. Gondolnánk, ha egy ember gyermeket vállal, az azt jelenti, hogy felnőtt, de ezek... infantilis retardált majmok.

Nyudodtan le lehet pontcsizni.

2013. júl. 18. 07:06
 15/66 anonim ***** válasza:
89%
Hat epp olyan mint a nev valasztas ha valami nem jon be az egyszeruen nem jon be,kulonbozoek vagyok,es terhesseg alatt vegkepp minden irritalhat.Jo azoknak akiknek "kisebb gondjuk is nagyobb ennel"akkor meg ne szoljanak bele a beszelgetesbe,A csodaval kapcsolatosan ha nincs ilyen tapasztalatod,kozvetve vagy kozvetlenul nem tudod atelni akkor persze hogy nem erzed csodanak,akik meg regota probalkoznak,ne sertodjenek meg,biztos hogy nekik az,de valamit nem lehet erezni mert mas ugy gondolja hogy marpedig csoda.En attol akadok ki ha tapizzak a hasamat ,meg igazan apucink se erezte a mozgast,mert folyton kemenyedek akkor meg mit var egy ezer idegen,majd hozza dorglodzik a kezehez vagy mi?
2013. júl. 18. 07:21
 16/66 anonim ***** válasza:
68%
Ezekre én eddig fel se figyeltem. Mondjuk, én abból indulok ki, hogy még mindig inkább nevezzék a lánykánkat pocaklakónak, babónak vagy babócának, mint kölöknek, fattyúnak, stb. A magzat szóval nincs bajom, teljesen korrekt, hivatalos megnevezésnek tartom, nem érzek mögötte sértő szándékot. Mi, itthon a nevén nevezzük a kislányunkat, annak ellenére, hogy nem született még meg. Egyébként meg leányzónak, lánykának, kiscsajszinak tituláljuk, illetve én még stöpszlinek.
2013. júl. 18. 07:26
 17/66 anonim ***** válasza:
53%

A pocaklakótól felfordul a gyomrom.

Volt is egy csoporttársam akit terhesnek mertem nevezni és megsértődött,hogy ő nem terhes,hanem pocaklakó van a pociában.Azt hittem leütöm,annyira undórító volt.

A babó szerintem aranyos.

Babóca,az is vállalható még talán.

2013. júl. 18. 07:30
 18/66 anonim ***** válasza:
61%
Az, mikor azt írják, "várjuk a mi kis csodánkat", az valami katasztrófa. Pocaklakó, babó, babóca, is elég elcsépelt már.
2013. júl. 18. 07:38
 19/66 anonim ***** válasza:
75%

Borzalmasak...De a legrémesebb szerintem az,amikor a terhes nő/kisgyermekes anyuka a párját apának hívja,és így is emlegeti...

Könyörgöm,nem az ő apja,hanem a gyereké... -.- Lehet velem van a baj,de az én szememben a párom a fèrfi,akibe szerelmes vagyok,nem apuci.

Természetesen az más,ha a gyereknek emlegetem úgy,hogy apa.Az teljesen normális.

32hkm

2013. júl. 18. 07:53
 20/66 anonim ***** válasza:
95%

A tojcsis nyák a legjobb, amit olvastam. A pocaklakó, is idegesítő, de olvastam még: pocakcsajszi, pocakpasi... Na, ezek mindent hülyeségnek a teteje...

Volt 1 férfi ismerősöm, aki a terhes szót javította ki, hogy várandós, stb. Itt kérdeztem vissza, hogy volt-e várandós? Mert a terhes azt jelenti, hogy "terhe van", azaz pluszban visz, cipel valamit. Egyébként ha annál az értelemnél maradunk, a terhesség igenis teher, megterheli a nő szervezetét, hónapokig, szóval nekem 4 gyerek után 1 férfi ne magyarázza meg...

2013. júl. 18. 08:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!