Csak engem irritál a pocaklakó, babó, babóca kifejezés?
Istenem ilyeneken fennakadni....ennél nagyobb gondod ne legyen az életben.
Mindegyik kifejezés kedves és aranyos.
Jobb lenne, ha azt kérdeznék, hogy hogy van a kölyköd, vagy a kis fattyad?
2. válaszolónak. Hidd el 8 év próbálkozás után egy spontán megtermékenyülést te is csodának neveznél!
Egyébként engem is kiráz a hideg az ilyen negédes kifejezésektől.
Tegnap olvastam: "tüsző repi szuri". Nálam ez visz mindent. Na meg a szopi, szopcsi, cicizik, tejcsi, tejci. Gondolnánk, ha egy ember gyermeket vállal, az azt jelenti, hogy felnőtt, de ezek... infantilis retardált majmok.
Nyudodtan le lehet pontcsizni.
A pocaklakótól felfordul a gyomrom.
Volt is egy csoporttársam akit terhesnek mertem nevezni és megsértődött,hogy ő nem terhes,hanem pocaklakó van a pociában.Azt hittem leütöm,annyira undórító volt.
A babó szerintem aranyos.
Babóca,az is vállalható még talán.
Borzalmasak...De a legrémesebb szerintem az,amikor a terhes nő/kisgyermekes anyuka a párját apának hívja,és így is emlegeti...
Könyörgöm,nem az ő apja,hanem a gyereké... -.- Lehet velem van a baj,de az én szememben a párom a fèrfi,akibe szerelmes vagyok,nem apuci.
Természetesen az más,ha a gyereknek emlegetem úgy,hogy apa.Az teljesen normális.
32hkm
A tojcsis nyák a legjobb, amit olvastam. A pocaklakó, is idegesítő, de olvastam még: pocakcsajszi, pocakpasi... Na, ezek mindent hülyeségnek a teteje...
Volt 1 férfi ismerősöm, aki a terhes szót javította ki, hogy várandós, stb. Itt kérdeztem vissza, hogy volt-e várandós? Mert a terhes azt jelenti, hogy "terhe van", azaz pluszban visz, cipel valamit. Egyébként ha annál az értelemnél maradunk, a terhesség igenis teher, megterheli a nő szervezetét, hónapokig, szóval nekem 4 gyerek után 1 férfi ne magyarázza meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!