Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak engem irritál a pocaklakó...

Csak engem irritál a pocaklakó, babó, babóca kifejezés?

Figyelt kérdés
Nem tudom megmagyarázni miért,de ha valaki azt kérdi,hogy van a babócád és társai,hát ököllel lebírnám ütni.
2013. júl. 18. 01:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
80%
Kérlek szépen a tv az egy hivatalos rövidítés, míg a "pozi" egyenértékű a "vagyok" helyett "vok"-kal, tudod, csak az "agy" hiányzik. :)
2013. júl. 18. 12:51
 32/66 anonim ***** válasza:
94%
A pocaklakó,hát igen,miért nem méh lakó?Mert tulajdonképp a méhünkben van nem a hasunkban.Én úgy gondolom,hogy x hetes kismama,vagy várandós vagyok,egy kislánnyal,vagy kisfiúval,akit így a vége felé a nevén szólítok.De ha mégsem,akkor a kisbabámnak hívom.A tojcsis nyákon hatalmasat nevettem.:-D
2013. júl. 18. 13:12
 33/66 anonim ***** válasza:
30%

28as A szívemből szóltál tényleg sajnálom azokat akiket ezek a szavak irritálnak, gondolom egy tényleg irritáló dologtól agyvérzést kapnak.

Nem értem hogy lehet ennyi negativ érzéssel élni hogy bírjátok? Nem rossz nektek hogy állandóan irritálva vagytok?

2013. júl. 18. 13:40
 34/66 anonim ***** válasza:
81%
Nem olyan rossz, legalább érzem, hogy élek! :) És persze minden egyes szánalmas szónál megbizonyosodok arról, hogy még normális vagyok.
2013. júl. 18. 13:43
 35/66 anonim ***** válasza:
40%

Értem:) akkor te simogatod ezzel az egódat na akkor téged pl nem irritál hanem megnyugtat.

Nyugi a nem normális ember nem ott kezdödik hogy pozit vagy pocaklakót vagy babócát mond.

2013. júl. 18. 13:47
 36/66 anonim ***** válasza:
77%

"Nyugi a nem normális ember nem ott kezdödik hogy pozit vagy pocaklakót vagy babócát mond."

De, ott kezdődik. Mert aztán jön majd a tejci, cici, tápi, szopi, fürcsi, pelus, jön a fogunk, mi is már 7 kilósak vagyunk, büfiztünk és akkor szépen elkezdenek elszállingózni a felnőtt világban felnőtt beszéddel élő ismerősök, majd anyuka ír ide, hogy senki nem nyitja rá az ajtót és kezd becsavarodni egész nap, hogy csak a gyerek a társasága és már "apuka" is agyfäszt kap tőle, hogy az asszony miért nem tud hónapok óta úgy beszélni, mint egy felnőtt?

Anyósom 64 évesen "apának" hívja apósomat és rendszeresen beszél úgy emberekkel, mintha kicsi gyerekekhez beszélne. Szerintem szegény úgy maradt. De nagyon irritáló a "gyejtyek máj ej hétyvégény apááának jesz a szüjinapja"

2013. júl. 18. 14:00
 37/66 anonim ***** válasza:
77%
De, számomra ott kezdődik. :) Alapvető dolog, hogy egy felnőtt emberrel értelmes módon lehessen társalogni. Valahogy a legtöbb kismama visszafejlődik egy bizonyos szintre.
2013. júl. 18. 14:02
 38/66 anonim ***** válasza:
81%
Jaj hagyjátok már ezt a kinek mi a legnagyobb gondja dolgot...természetesen nem ez a legnagyobb gondom az életben, csak válaszoltam a feltett kérdésre. Amúgy meg, nem borulok ki egyes kifejezéseken, csak nem tetszenek. Irritálóak. Vannak olyan dolgok, melyek nem tetszenek az embernek, de ettől még nem foglalkozik velük különösebben. Ez pont egy olyan dolog. Nem hajítom ki a laptopot az ablakon azért, mert valaki tízszer írja le egy kérdésében a szopi és a tejci szót, csak forgatok egyet a szememen és a következő pillanatban már tök máson jár az agyam....miért, ezzel ti nem így vagytok?
2013. júl. 18. 14:05
 39/66 A kérdező kommentje:
Nah pontosan így gondoltam.Meg úgy,hogy attól,hogy terhes vagyok nem kell szellemi fogyatékos módjára visszamaradottan beszélni.Azért felnőtt az ember.Okéé,hogy gyermeki szintre kell beállni ha gyereke van valakinek,de nem szabad azon a szinten maradni.Ennyi.
2013. júl. 18. 14:39
 40/66 anonim ***** válasza:
76%

Nokéremszépen, off a 30-ra, a kérdezőnek:

otthon, családi körben, főleg gyerekek közt engedtessék meg nekem (is), hogy úgy használjam a nyelvet, ahogy nekem (nekünk) tetszik. Esetleg bolondozzak, elmebeteg módjára, hogy a gyereket visítva röhögni halljam. Felnőttek között természetesen meg tudok szólalni normálisan, és tudok kulturáltan viselkedni.

A hiszti szót nem tudom, hogy hol láttad az írásomban. (?)

Nekem is sok minden van, ami nem tetszik.

Pl.: többes szám (Hány fogatok van? Biliztek? Stb...)

Vagy a napi tippelős kérdések

De ezen túl lehet-és kéne is lépni. Ha meg nem bír valaki, akkor magyarázza meg annak, akitől ezeket a hülyeségeket hallja, hogy felnőtt ember nem beszél így. Ne itt picsogjon, mert ennek eredménye nincs.

Pl én kiütést kapok a katolikus keresztény vallás néhány dolgától. De nem írok róla ki kérdést. ELFOGADOM, hogy van ilyen. Nem saját magamnak csinálok problémát, adott esetben alkalmazkodom.

A pontozás meg szánalmas.

2013. júl. 18. 15:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!