Csak engem irritál a pocaklakó, babó, babóca kifejezés?
Szuper most jön a helyesírás kártya!Ha már mással nem tudnak egyesek előhozakodni.Közlöm,hogy az értessz helyes,attól mert a te nyelved biztos azt mondaná,hogy értel. :-)
A namármost pedig direkt van egybe,mert nekem direkt úgy tetszik.Ezek nem egyenlőek azzal,hogy egy szót más értelemmel ruházol fel!
NAMÁRMOST!Amit te írtál,kedves akárkicsoda,valószínű senki :-) az volt,hogy a miért bántalmaznám azokat akik azt mondják babójuk van.Pont teszek rá ki,hogy nevezi a sajátját,de nekem nem pocaklakóm van,hanem gyermekem és mellesleg rajtad kívül mindenkinek nyílvánvaló volt ez a szép költői túlzás,ami az irritációt hivatott érzékeltetni.Tehát csókolom!
Az van,hogy egyesek kapják a magukét amiért belekontárkodnak más dolgába,e miatt most mentik ami menthető és belekötnek mindenkibe.
Én senkivel sem veszekedtem,nem is szeretem az ilyet,de a ti kötekedésetek túlzás.El kellene kullogni innen,mert zavartok jópár embert.Normális kérdésnek indult,volt aki emberi módon eltérő véleményt alkotott,nem kötött bele senki.Erre megjelent a fajtátok és ez dühítő!Ez több,mint irritáció.Vagy írtok normálisan vagy menjetek innen.A véleményeteket már tudjuk,köszönjük és jó éjt!
Kedves 57%-os, jó lesz ha minél előbb letörlöd azt a ronda vigyort az arcodról, mert te aztán tényleg elsüllyedhetnél az írásoddal, ha már nyelvtanháború van. Csak, hogy párat idézzek, ami helytelen:
"utolso"
"röviditések"
"honapok"
"ota"
"kisirta"
"erröl"
"amugy"
"televizio"
"idegesit"
"egyszerübb"
"bün"
"igy"
"arréb"
"tejciröl"
"öszintén"
És te nevetsz ki mást? :) Arról már nem is beszélek, hogy a mondatokat tagolni illik, Kisbetű, nagybetű, vesszők, írásjelek. Ismerős? Ugye, már nem is olyan vicces?
Amúgy meg talán te vagy a 78%-os is? Mert ő kötött bele az értesszbe, nem te.
Költői túlzásként eléggé felhúzott és sokat csámcsogsz rajta.
Amúgy te milyen VALAKI vagy, ha mindenki más, aki nem osztja véleményedet, SENKI?
Kicsit lejjebb is adhatnál az arcodból.
A senki az egyedül te vagy! :-)
A fogyatékost pedig nem a babó szóra értettük,hanem a tüsző repi szurira.Na de komolyan nektek már csak az maradt,hogy direkt kiforgatjátok mások szavait,hogy nyugodt legyen a lelketek?
Igen csámcsogok rajta,mert az én kérdésem és egyesek nem értik,hogy másokat zavar a kötekedésük.
Az arcomból meg akkor veszek vissza,ha te megtanulsz ember módjàra viselkedni!(Lehetsééges,hogy sosem?)
Pffff.....
Egyrészt, én nem neveztelek fogyatékosnak, emlékezek rá, hogy mit írok, esetleg szánalmasnak, hogy EKKORA NAGY PROBLÉMÁID VANNAK az életedben, és nem irigykedek, köszönöm.
Másrészt, szerintem az intelligencia nem ott kezdődik, hogy valakit, ismeretlenül senkinek nevezel. A nagy arcodnak biztosan tetszik, de az emberi, intelligens viselkedésnek, nyoma sincs.
Nah látod!A mondandóm egy része nem is neked szólt,látom képben vagy. :-)
Nekem nagy ARCOM van,neked meg mocskos nagy POFÁD ahhoz képest,hogy te kezdtél ki másokat és neked áll feljebb!
A szellemi fogyatékos kifejezést pedig...hm,akinek nem inge ugye...
Na de veszekedj magadban,úgyis elég ősember vagy hozzá!Remélem a családod azért ellátod. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!