Elítélendő, hogy 16 évesen gyereket vállaltam?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 16:47
81/84 A kérdező kommentje:
Mi már nem Magyarországon lakunk, így nem élünk az adófizetők pénzéből, de egyébként sem én rendeztem, hogy ez így működjön.
Ettől függetlenül köszönöm a válaszokat :)
2014. márc. 31. 08:15
82/84 anonim válasza:
Semmi elitelendo nincs ebben. Fel kell nevelni es lehetoleg egyutt, ne az legyen, hogy a gyerek 10 evesen majd csak az apukajaval vagy az anyukajaval el.
Amugy nem hiszem, hogy az atlagnal korabbi gyerekvallalas miatt nagyobb lenne a veszelye annak, hogy a gyerekkel egyedul marad az egyik szulo.
Sok boldogsagot kivanok es ne foglalkozz a negativ velemenyekkel!
83/84 anonim válasza:
Gratulálok nektek sok boldogságot és szerencsét! :-) Számomra mindig a család az első :-) Elolvastam az összes hozzászòlást,azt gondolom aki talpra esett így is elérhet valamit az életbe. Az én nagymamám 16 évesen szült nagytatám 10 évvel volt idősebb mégis együtt élték le az eletüket :-) aki azt mondja akkor más világ volt igaza van,de ma sem leheteten ugyan ez. Egyáltalán nem tudom elítelni amit csináltál sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!