Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elítélendő, hogy 16 évesen...

Elítélendő, hogy 16 évesen gyereket vállaltam?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 16:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
87%

Na jó azért a ló túloldalára sem kell átesni. Nem kell elítélni, de buzdítani sem senkit.

Őszinte véleményem meg az, hogy nem szívesen lennék egy tini anya gyereke.

2014. jan. 23. 17:20
 72/84 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel 16 évesen még azt sem tudtam mifán terem a pelenka és a gyereknevelés :D Eszem ágában nem volt babát szülni. Azon voltam, hogy suliba járjak és mit vegyek fel hétvégén a buliba.. Na, de hát ki hogy...
2014. márc. 2. 16:50
 73/84 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Szerintem nem elítélendő, ha tisztességesen nevelitek. Én 16 voltam mikor terhes lettem, 17 évesen szültem, soha senki nem támogatott minket, nincs is rá szükségünk.
2014. márc. 2. 16:57
 74/84 anonim ***** válasza:
83%
Számomra igen. Egy tini tanuljon teremtse meg a jövőjét, éljen egy kicsit aztán majd ha benőtt a feje lágya lehet szülő.
2014. márc. 2. 17:01
 75/84 anonim ***** válasza:
100%
Nem elítélendő, nem is normális dolog.
2014. márc. 2. 17:20
 76/84 anonim ***** válasza:
66%
Nos ha becsúszott(bár úgy gondolom szexuális életet élni 15-16 évesen igen korai) de megtartják tisztességesen nevelik a párjával, a sulit sem hanyagolja el meg van a gyereknek mindene ami szüksége van az becsülendő,mert vállalja tetteiért a felelősséget. De gyereket tervezni 26 éves gimnazistaként éretlenségre és butaságra vall.
2014. márc. 2. 19:05
 77/84 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat félrenyomtam 16 éves gimnazistaként,lelkileg testileg éretlenül,ugyanis egy 16 éves még bőven fejlődésben van,még a személyiségében is
2014. márc. 2. 19:10
 78/84 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem nem elítélendő. Nagyon nehéz, de megéri!

Én 15 évesen lette, terhes. Most van egy 4 éves kislányom és úton a kistesó is. Rettenő nehéz volt (a kinézetem miatt is, lelkileg) , de semmiért nem cserélném el.

Ha beszélgetni akarsz írj nyugodtan .

2014. márc. 3. 11:36
 79/84 anonim ***** válasza:
35%
Nem elitelendo,a hozza allasod is mas mint a mai 16-17 eveseke. A baratnom 30 es megis eszetlen,2 gyereke van akiket az anyja nevel,a masik 35 es eszetlen,annak egy kutyat se adnak a kezebe. En 20 vagyok,majdnem 18 evesen szultem es most uton van a kisteso aminek nagyon orulunk. A vilagon a legjobb dolog anyanak lenni :-) szoval gratula nektek es sok boldogsagot :-)
2014. márc. 31. 01:12
 80/84 anonim ***** válasza:
50%

Ebben az az elítélendő és ezt nem csak rád értem, hogy majd a normális adófizetők pénzén neveled. Jelenleg a kölyök hátrányos helyzetű, tehát majd sorba áll a kajaert meg tankonyvekert amiket más jó drágán megvesz.Sőt, meg lehet hogy tanulni is ingyen fog, vannak ilyen programok..csak azért mert viszket a tinik pics.aja..

Tisztességesen nevelokre nem ezt mondom, de kötve hiszem hogy nekik van rendes bevételük

2014. márc. 31. 05:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!