Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért elitélendő, ha 18...

Miért elitélendő, ha 18 évesen már 2 gyereke van?

Figyelt kérdés

Az egyik 2 éves lesz áprilisban a másik pedig decemberben született, egy apától, 5 éves kapcsolat, és épp házasodni készülnek. és nem a kissebbséghez tartoznak. a lány leérettségizett, tovább szeretne tanulni, és a fiú is főiskolára jár.

ez miért elitélendő dolog/ helyzet??

2012. febr. 15. 01:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Ki az aki elítéli? Nekik így jó, hát éljenek. Mi a fenének kell azzal foglalkozni, más miként vélekedik róluk?
2012. febr. 15. 01:13
 2/14 A kérdező kommentje:

mindenki elitél, és azt mondja, hogy k.rva meg rib.nc, és hogy védekezni kellett volna.. - az első baba nem lett tervezve, a második igen. -

még az anyja sem áll vele szóba...

2012. febr. 15. 01:16
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem értem én sem,hogy miért!Az tény,hogy kicsit furcsa a mai világban,mert manapság már az az elfogadott,hogy 25-30 évesen szülnek a nők.Szerintem viszont egyáltalán nem elitélendő,ha kiegyensúlyozott életet élnek és képesek rendes körülményeket teremteni a gyerekeknek is!Azt meg végképp nem tudom felfogni,hogy a saját anyja emiatt nem áll szóba a lánnyal...
2012. febr. 15. 02:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak az lehet ,h más kell nevelje a gyermekeiteket,mert másképp nem tudnátok tanulni stb stb

2 gyerek ilyen fiatalon plussz a házimunka és a tanulás nem fér össze külső segítség nélkűl.

Ezért nézhetnek csúnyán.

2012. febr. 15. 04:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel részleteket senki nem tud roluk a kapcsolatukrol igy amiket leirtàl semmi baj sincs az egésszel szerintem de lehet vannak olyan dolgok amiket mi itt nem tudunk a személyekröl pl viselkedésük stb..szoval ha nem törödik a gyerekekkel nincs rà pénzük felnevelni akkor biztos elitélik igen... ez persze nem azt jelenti hogy valakinek több pénze lehet 30 évesen!! ki tartotta el öket ha a pasija sulis a csaj meg gondolom nem dolgozott?? az a baj a mai vilàgba egy gyereket is nehéz felneveli nem hogy kettöt és sokan azzal vigasztaljàk magukat hogy a pénz nem szàmit metr szeretjük egymàst sajnos ez nem igy müködik én szeretettel nem tudom megetetni a gyerekemet és öltözttni sem ;(
2012. febr. 15. 05:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha elbírják tartani őket, semmi gond!

Nekem pusztán az nem tetszik (volt már itt is olyan kérdés),amikor a lány kijelenti,hogy hát a fiú szülei gazdagok, majd ők segítenek!

2012. febr. 15. 07:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az egyértelmű,h nem Ők tartják el Őket,sőt még saját magukat sem.
2012. febr. 15. 08:17
 8/14 anonim ***** válasza:
32%

Szia. Én 22 éves voltam mikor a lányomat szültem. Oké, igaz nem néztem ki többnek mint 18. Mindenki megszólt a kórházban, hogy szándékos volt e a gyermekvállalás....

Azért van ez mert a mai világban jobban kitolódik a gyermekvállalás ideje, sokan anyagiakra vagy karierre hivatkozva nem mernek családot alapítani, vagy csak azért mert féltik a szabadságukat. Én úgy gondolom, nagymamám sem volt fiatal 17 évesen szülni, anyósom is 18 évesen már szült. Nem a kor számít, hanem az hogy hogyan bánnak az egész dologgal. Inkább legyenek büszkék magukra amiért be merték vállalni hogy igen, nekik mostantól más lesz az életük mint a TÖBBI embernek! Gratulálok nekik és sok boldogságot!

25/N, 2,5éves kislány anyukája és 31hkm

2012. febr. 15. 11:33
 9/14 A kérdező kommentje:

Kedves #7 , de igen, mi tartjuk el Őket !!

Suli is belefér, magántanuló vagyok, és a párom is jól keres !

Csupán elegem van a rosszmájú emberekből...

2012. febr. 15. 14:49
 10/14 anonim ***** válasza:
74%

Én nem ítéllek el emiatt, sőt tiszteletem, hogy bevállaltad ebben a világban...

de ha te vagy az anya akiről itt szó van akkor mért írod más nevében ki a kérdést?Ezt nem értem...de tényleg olyan mintha pont te nem tartanád ezt helyesnek!

2012. febr. 15. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!