Miért elitélendő, ha 18 évesen már 2 gyereke van?
Az egyik 2 éves lesz áprilisban a másik pedig decemberben született, egy apától, 5 éves kapcsolat, és épp házasodni készülnek. és nem a kissebbséghez tartoznak. a lány leérettségizett, tovább szeretne tanulni, és a fiú is főiskolára jár.
ez miért elitélendő dolog/ helyzet??
mindenki elitél, és azt mondja, hogy k.rva meg rib.nc, és hogy védekezni kellett volna.. - az első baba nem lett tervezve, a második igen. -
még az anyja sem áll vele szóba...
Csak az lehet ,h más kell nevelje a gyermekeiteket,mert másképp nem tudnátok tanulni stb stb
2 gyerek ilyen fiatalon plussz a házimunka és a tanulás nem fér össze külső segítség nélkűl.
Ezért nézhetnek csúnyán.
Ha elbírják tartani őket, semmi gond!
Nekem pusztán az nem tetszik (volt már itt is olyan kérdés),amikor a lány kijelenti,hogy hát a fiú szülei gazdagok, majd ők segítenek!
Szia. Én 22 éves voltam mikor a lányomat szültem. Oké, igaz nem néztem ki többnek mint 18. Mindenki megszólt a kórházban, hogy szándékos volt e a gyermekvállalás....
Azért van ez mert a mai világban jobban kitolódik a gyermekvállalás ideje, sokan anyagiakra vagy karierre hivatkozva nem mernek családot alapítani, vagy csak azért mert féltik a szabadságukat. Én úgy gondolom, nagymamám sem volt fiatal 17 évesen szülni, anyósom is 18 évesen már szült. Nem a kor számít, hanem az hogy hogyan bánnak az egész dologgal. Inkább legyenek büszkék magukra amiért be merték vállalni hogy igen, nekik mostantól más lesz az életük mint a TÖBBI embernek! Gratulálok nekik és sok boldogságot!
25/N, 2,5éves kislány anyukája és 31hkm
Kedves #7 , de igen, mi tartjuk el Őket !!
Suli is belefér, magántanuló vagyok, és a párom is jól keres !
Csupán elegem van a rosszmájú emberekből...
Én nem ítéllek el emiatt, sőt tiszteletem, hogy bevállaltad ebben a világban...
de ha te vagy az anya akiről itt szó van akkor mért írod más nevében ki a kérdést?Ezt nem értem...de tényleg olyan mintha pont te nem tartanád ezt helyesnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!