Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért elitélendő, ha 18...

Miért elitélendő, ha 18 évesen már 2 gyereke van?

Figyelt kérdés

Az egyik 2 éves lesz áprilisban a másik pedig decemberben született, egy apától, 5 éves kapcsolat, és épp házasodni készülnek. és nem a kissebbséghez tartoznak. a lány leérettségizett, tovább szeretne tanulni, és a fiú is főiskolára jár.

ez miért elitélendő dolog/ helyzet??

2012. febr. 15. 01:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

mert egyszer mar megkerdeztem ezt, a sajat nevemben, es akkor mindenki kiosztott, meg kritizalt es le k*rvazott. kivancsi voltam ra, ki mit valaszol :)

az biztos, hogy erettebb es komolyabb kommenteket kaptam, mint multkor!

2012. febr. 15. 15:50
 12/14 A kérdező kommentje:

#8 koszonom a kommented, ez jol esik :) en is igy gondolkodom!!

en kulfoldon szultem az elsot, ott is csodalkoztak, de inkabb gratulaltak. a masodiknal bp-n pedig leneztek es szules KOZBE megkerdeztek, hogy abortuszra nem gondoltam-e.... ha nem lettem volna kiszolgaltatott helyzetben, tuti hozzavagtam volna a legelso targyat amit meglatok.

2012. febr. 15. 15:55
 13/14 anonim ***** válasza:
8. vagyok: Hát sajnos nem egyszerű az ilyen dolgokra reagálni. Szerintem ne törődj mások véleményével, tudom nagyon nehéz, nálunk a párom kapta jobban az osztást a vele egyidősektől, hogy minek csinált ilyen fiatalon gyereket, meg hogy elba..ta az egész életét. Hát most meg lehet nézni ki az aki ŐSZINTÉN boldogabb, mint az én párom mikor a lányunkkal játszik. Nem vagyunk gazdagok, éldegélünk de boldogok vagyunk! És ez a fontos! Szeressétek egymást és tartsatok ki egymás mellett! Jah mi 8 éve vagyunk együtt, ami azt jelenti hogy 17 évesen jöttünk össze. MINdenki ellenezte mert, mondván mindketten keveset tapasztaltunk, meg fogjuk unni a másikat. Nos, szerintem klasszul rácáfoltunk az összes rosszmájú emberre!
2012. febr. 15. 19:27
 14/14 anonim ***** válasza:
tisztelet kivétel vagy,becsülendő. nem itélek el,mert nem gáz ha 18 éves vagy és 2 babád van
2013. nov. 14. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!