Elítélendő, hogy 16 évesen gyereket vállaltam?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 16:47
61/84 anonim válasza:
nem elitélendő,mert ez a menő és divat meg ha apuka veled marad,mindenki támogat téged,várja babát akkor lehet
62/84 anonim válasza:
szerintem sem elítélendő, jó érzés hogy vannak még ilyen fiatalok. remélem jól van a pici, és Ti is! Sok sok boldogságot nektek, szeretetben gazdag ünnepeket kívánok! :) De remélem írsz még ide valamit, mi van veletek azóta? :)
63/84 A kérdező kommentje:
Köszönjük jól vagyunk :) Már öt hónapos a kismanóm, megvolt az első karácsonyunk is :) És még együtt vagyunk a férjemmel. Remélem így is marad örökké.
2013. dec. 27. 07:37
64/84 anonim válasza:
Szia! Én nemrég lettem annak szem és fül tanuja hogy mennyire felelőtlenség ilyen idős korba gyermeket vállalni. nem akarok összehasonlítani és általánosìtani de pont ugyan ennyi idősek az én "ismerőseim" (őket elitélek)..az "anyuka" lelépett egy másik "férfi" miatt és hülyìti az "apukát" hogy vissza megy hozzá. na ez az ami gusztustalan és gyerekes.
kívánok nektek jobb életet és CSAK IS a gyermeketeknek éljetek.
6hkm
65/84 anonim válasza:
Hugom ugyan ezt jàtszotta 17évesen.hiàba mondtuk neki,hogy legalàbb érettségizzen le,dolgozzon egy kicsit,koltozzenek össze stb.de nem,neki azzonnal kell a gyerek..mert ők anyagi biztonsàgot tudnak teremteni (két iskolàs hat persze)egyből teherbe esett,összehàzasodtak.azóta eltelt két év,egyszer vàlni akarnak,màskor nem.pénzük az nincsen...én 10évvel idösebb vagyok,most vàrunk babàt,és làtom mennyi költséggel jàr.a véleményem,hogy lehet érettnek érzed magad,de az anyagi korulmények is megvannak?és amikor a kortàrsaid buliznak,te pedig pelust cserélsz?esetleg a pàrod is élu majd a normális fiatalok életét,te hogy fogod bírni az otthon ülést?ha mindebben biztos vagy,akkor vàllald a babàt!
66/84 anonim válasza:
Te nem cigány vagy véletlenül? Rájuk jellemző ez a korai érés:)
67/84 anonim válasza:
66-os, hát elég tuskó kérdés volt. Én is most olvastam a kérdést és a válaszokat. Nem mindegy, hogy cigány vagy sem? A válaszokban sok igazság volt, de a kérdező kommentjeit olvasva, igen érett gondolkodású fiatal anya. Ö is tudja, hogy nem egy követendő példa az övéké. Én csak azt tanácsolom, hogy ha teheted minél hamarabb ülj vissza az iskolapadba, lehet már levelezőn is érettségizni nem kell minden nap benn ülni. Én is baba mellett szereztem meg a 2. diplomám, ha valamit akarsz az sikerül is. Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek és persze a picurinak is.
68/84 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány, de te rasszista annál inkább 66-os.. Visszamegyek tanulni és jobb sulit, irányt választottam. És igaz nem vagyunk gazdagok, de a babánk eddig semmiben nem szenvedett hiányt, sõt..
2014. jan. 23. 11:56
69/84 anonim válasza:
Nem az. Sok boldogsagot nektek.
70/84 anonim válasza:
Nem elitelendo :) Én 18 leszek, és babát várok. a lehető legjobb dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!