Miért elítélendő, ha amásodik gyermekemet is epidurális érzéstelenítővel szeretném majd világra hozni?
Szerintem aki ilyet mond, "hogy aki nem éli át a szülés igazi fájdalmát az nem is igazi, jó anya" az nézzen magába, mert biztos van mit söpörnie. :D
Nővéremet is leszólták, min2 gyermeket császárral szülte. Azt mondták neki, nem szenvedett meg a gyerekeiért.
én könyörögtem fájdalomcsillapítóért de nem kaptam, pedig igértek egy kis kéjgázt is mikor jöttek a tolók, azóta is várom hogy adjanak....
most a második babámat várom remélem kapok epidurált,már mielőtt elviselhetetlen lesz fogok kérni de ha nem adnak úgysem tudok mit tenni... :(
Dehogy az! :))
Én viszont kérdeznék is erről, hogy megy ez? Nálunk lehet előre kérni, nem tudom még, hogy szeretném-e: bemegyek, hogy jöttem szülni, és epidurálissal szeretnék, ezután beadják, és ennyi? Tudom, buta kérdés, de le tudnátok írni? :)
Na, a kérdést én is kiírhattam volna! Illetve engem senki nem ítél el a közvetlen környezetemből, de az élményeim az epidurállal szóról szóra ugyan azok, mint Neked, kedves Kérdező. Én is a második babámat várom és mindenképp kérni fogok EDA-t! És szégyelje magát, aki ilyeneket mond! Igaza van az első válaszolónak, nézzen magába, aki ilyenekkel vádol. Te meg ne hátrálj meg az ilyen emberek miatt. Gondolom nem azért kérted az EDA-t az elsőnél, mert virágos jókedved volt és unatkoztál. Nekem, mikor beadták már kb fél órája 1 perces fájásaim voltak, viszont nem tágultam. Azt mondták, ha így marad, irány a császár, mert végleg kimerülök. Aztán megkaptam az EDA-t és amellett, hogy elmúltak a fájások, gyönyörűen kitágultam. És a babát megszülni attól még ugyan azon a pici lyukon kell, mint EDA nélkül.
Nem csípem az ilyen hős mintaanyákat! Nagyon könnyen ítélkeznek, de az eszükbe sem jut, hogy minden szülés más és mindenkinek más a fájdalomküszöbe!
Nagyon jó anya lehetsz, nem ettől függ!!! Nagyon sok császáros és EDA-s anyuka jobb anya, mint aki megszenvedett a szüléssel!
Szóval bátran kérjed csak, ha úgy érzed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!