Elítélendő, hogy 16 évesen gyereket vállaltam?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 16:47
11/84 anonim válasza:
Hogy fogsz mellette tanulni, iskolába járni?
13/84 anonim válasza:
Igen, 5, de mas az, amikor anyuka is dolgozott es legalább gyeddel járul hozza a költségekhez, mintha csak a segélyre szülni meg a partner - közel sem biztos- jövedelmere....
14/84 anonim válasza:
16 évesen gyereket tervezni, na az gáz. :) A férjed (?) hány éves? Amúgy, nem értem, ha szerinted oké ez így, akkor minek tetted fel a kérdést?
15/84 anonim válasza:
Csatlakozok az elöttem szólókhoz igen elítélendő de én nem fogok ítélkezni senki felett a véleményem megvan, de most nem fejtem ki bőven. Védekezni kéne és akkor nem történne "baj" tudod az a gyerek nem tehet róla de nem lesz neki egy élmény hogy a nagyija fogja nevelni. Én sem vagyok túl idős mert 23 éves vagyok most várom a második gyermekem, az első lányom 2 éves lesz jövő hónapban, fiatal voltam és vagyok de nem a szüleim nyakára lett a lányom és következő baba sem, van végzettségem állásom is van így gyedben részesültem már az első gyermekemnél is. Na nem is szaporítom tovább a szót. Szerintem a szüleid terhére ne szülj....
17/84 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok a felnőttek véleményére..Nem hiszem, hogy ez bűn..
Egyébként 21 éves. És igen a férjem törvényesen.
2013. máj. 21. 17:24
18/84 anonim válasza:
De komolyan: mikor, hogy fogsz tanulni?
19/84 anonim válasza:
Akkor magyarázd el, hogy nagykorúsítottad magad, milyen indokkal?
20/84 A kérdező kommentje:
2 évet csúsztatok aztán kiderül, de mindenképp folytatni akarom.
A házassághoz kellett egy orvosi igazolás, egy másik igazolás az ÁNTSZ-től és a férjem jövedelem igazolása.
2013. máj. 21. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!